folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arabamın Arka Camlara Film Yaptıracağım. Bilgi Verebilir Misiniz?

Arabamın Arka Camlara Film Yaptıracağım. Bilgi Verebilir Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Bende 2009 A5 Octavia var. Bagaj camına ve arka iki cama siyah film yaptıracağım. Bu işler nasıl oluyor?

Arabanın için hiç görünmesin istiyorum. Bazı arabalarda görüyorum adam taktırmış ama pembe pembe önden güneş vurunca belli oluyor ve iğrenç duruyor. Arabanın içi de kabak gibi ortada oluyor. Kiminde de simsiyah film taktırmış içine biniyorsun dışarı da görünmüyor.

Bana bu konuda ne önerirsiniz.

Kaliteli olsun istiyorum, dışarıdan en azami şekilde görüntüyü kapatsın ama arabanın duruşunu bozmasın ve içeriden de kötü bir cam havası katmasın istiyorum. 

Kaça patlar bu kalitede film taktırmak? Bir de sanayide kimler takar böyle filmleri falan?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

hocam bildiğim kadarıyla filmler 3 numaraya kadar var . sizin dediğiniz filmler 3 numara oluyor .yani dışarıdan kimse gözükmüyor . ama bunlar yasak diye biliyorum .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

hocam bildiğim kadarıyla filmler 3 numaraya kadar var . sizin dediğiniz filmler 3 numara oluyor .yani dışarıdan kimse gözükmüyor . ama bunlar yasak diye biliyorum .

Hocam peki film değil de, TSE damgalı camlar mı ne varmış herhalde internette okudum. Onlar yasak mı? Ben sadece arabanın içi görünmesin istiyorum. Perde etki etmiyor gündüzleri. Güneş yüzünden arabayı klimayla soğutamıyorum.

3. derece film taktırsam kaça patlar, TSE orjinal filmli camlardan taktırsam kaça patlar?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

3 numara film taktırırsan arabaya pezevenk arabası damgası vurulur ve her polis durdurur.

arka camları taktırıp ön camlara taktırmazsan da kötü durur bu arada.

google'dan bulunduğun şehre göre aratma yaparsan zaten görüceksindir firmaları.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

3 numara film taktırırsan arabaya pezevenk arabası damgası vurulur ve her polis durdurur.

arka camları taktırıp ön camlara taktırmazsan da kötü durur bu arada.

google'dan bulunduğun şehre göre aratma yaparsan zaten görüceksindir firmaları.

:D gayet açıklayıcı oldu. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    SoloTurk bunu yazdı
    my4 bunu yazdı

Hocam peki film değil de, TSE damgalı camlar mı ne varmış herhalde internette okudum. Onlar yasak mı? Ben sadece arabanın içi görünmesin istiyorum. Perde etki etmiyor gündüzleri. Güneş yüzünden arabayı klimayla soğutamıyorum.

3. derece film taktırsam kaça patlar, TSE orjinal filmli camlardan taktırsam kaça patlar?

3 derece film 400 , 500 kağıda patlar hocam ama yasak . tse ler de aynı fiyata yaptırırrsın herhalde . pek bilgim yok . ayrıca tse alırsan . muayane den felan geçiyor araç . ruhsata işliyorlar bildiğim kadarıyla . onlar sorun çıkartmaz .

karayolları trafik yönetmeliğine biz göz gezdir istersen .anlamadığın yerleri açıp sor , numarası kaçtı unuttum trafiğin.

ama sana tavsiyem 3 numara yaptırırsan geceleri sorun olur . onun dışında yaptıracaksen eğer arabanın içindeki lamba geceleri açık olursa , dışarıdan filmi camı yaptığın belli olmuyor pek . birde renkli cam ve cam filmi olayını araştırman . ben 17 yaşındayım hocam . daha araba ehliyeti almadım ama bu konularda epey bilgim vardır . pm atabilirsin her konuda.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    SoloTurk bunu yazdı
    my4 bunu yazdı

3 derece film 400 , 500 kağıda patlar hocam ama yasak . tse ler de aynı fiyata yaptırırrsın herhalde . pek bilgim yok . ayrıca tse alırsan . muayane den felan geçiyor araç . ruhsata işliyorlar bildiğim kadarıyla . onlar sorun çıkartmaz .

karayolları trafik yönetmeliğine biz göz gezdir istersen .anlamadığın yerleri açıp sor , numarası kaçtı unuttum trafiğin.

ama sana tavsiyem 3 numara yaptırırsan geceleri sorun olur . onun dışında yaptıracaksen eğer arabanın içindeki lamba geceleri açık olursa , dışarıdan filmi camı yaptığın belli olmuyor pek . birde renkli cam ve cam filmi olayını araştırman . ben 17 yaşındayım hocam . daha araba ehliyeti almadım ama bu konularda epey bilgim vardır . pm atabilirsin her konuda.

Teşekkür ederim kardeşim. İlerleyen zamanlarda aklımda bir sıkıntı olursa sana ulaşmaya çalışırım. Sağ ol

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

yasak kalktı diye biliyorum ama bir araştır istersen..

edit:

http://gundem.milliyet.com.tr/otomobil-camina-filme-ceza-yok/gundem/gundemdetay/23.06.2012/1557670/default.htm

janni tarafından 27/Haz/13 22:15 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

Yasak kalkti hocam istedigini taktir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Yasak kalktı diye bişey yok.

Mahkeme kararları var yazılan cezaları iptal etmek için ama yasa halen yürürlükte.

arka camlara 2 numara ön cama da 1 numara taktır keyfine bak.

ama kaliteli işçilik yapan bi yer bul.sökülüp çıkıyo yoksa filmler.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Kaliteli film kullan.

Kesinlikle her sene yenile. 2-3 sene sonra (filmin kalitesine göre değiliş) camla resmen bütünleşiyor ve çıkarılması imkansız bir hal alıyor.

Dolayısıyla jiletle kazıyorlar. Arka camın rezistansları da gidiyor bu yüzden. 10 paralık görüntü için 100 paralık zarar. (Camı komple değiştirmen gerek)

Her sene yenileyeceksen sorun yok, soğan zarı gibi sıyrılıyor zaten.

Otocam işi yapan heryere yaptırabilirsin sanayide.

Yok amerikanmış bilmem ne filmiymiş salla 100-120 lirada fazla verme tüm camlar için (ön cam hariç tabiki)

Edit : Orta koyuluk yani 2 numarayı tavsiye ederim, idealdir. İçerisi ancak çok dikkatli bakıldığında görülür. Gece görüşüne engel olmaz.

Edit2: Her sene değiştirme olayını kesinlikle ciddiye al. Yok abi bu filmler kaliteli bişi olmaz derler, özel ilacı var onla çıkartıyoruz derler, ısı tabancası, sıcak buhar ile çıkarıyoruz bişi olmaz derler... Sakın inanma yok öyle bişi!

Gecement tarafından 27/Haz/13 23:34 tarihinde düzenlenmiştir

Solak Cerrah
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 13