Arabanın Bir Parçası Kırılmış.
-
boruyu biraz takip ettik şu klimaya bi sıvı basıyorlar ya oraya cıktı ucu.
klimayi 4. seviyeye kadar açtım hava üflüyor ama klima kapalıyken de aynı havayı üflüyor. büyük ihtimalle klima. daha geniş açıdan
çekemedim :D
@robinson nerde hocam bu arkadaş ? parça lazım olursa ulaşalım. şu an artvindeyim yakın zamanda bilecik e geçicem orda yaptıracaz artık.
-
livane bunu yazdı
klimayi 4. seviyeye kadar açtım hava üflüyor ama klima kapalıyken de aynı havayı üflüyor. büyük ihtimalle klima. daha geniş açıdan
@robinson nerde hocam bu arkadaş ? parça lazım olursa ulaşalım. şu an artvindeyim yakın zamanda bilecik e geçicem orda yaptıracaz artık.
klima demiştim komperesör baglantısı
-
Foxxxxxx bunu yazdılivane bunu yazdı
klima demiştim komperesör baglantısı
bi 20 saatlik yola cıkacam da problem olmaz di mi yolda :D saol hocam.
-
Klima hortumu o.
-
THT2005 bunu yazdı
Klima hortumu o.
saol hocam. bi süre yaptırmasak problem olur mu ?
-
livane bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Klima hortumu o.
saol hocam. bi süre yaptırmasak problem olur mu ?
birsey olmaz. Kliman soguk uflemez o kadar.
-
livane bunu yazdı
Gaziantep te sen dışarıdan fiyat al, ardından bundan alırız,
-
klima gazı borusu alüminyumdur o kırılan boru uç açtırıp basınçlı hortum takılabilir alüminyumuda iptal etmiş olursun ki zaten kırılan borunun ucunu takip edersen zaten bi yerden iptal edilip basınca dayanıklı hortum takıldığını görebilirsin :)
-
hocam oyle bı tarıf etmısınkı arabanın on tarafı ztn kaporta gozukuyor demıssın baska yerınde o sekılde boru yok ztn klıma borusu o kompresore gıden havanın borusu bırsey olmaz ıstanbula geldıgınızda alt tarafı 100 tlye gaz bastırır 20 tlyede boruyu degıstırırsınız olur bıter