folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Arabistandan İphone 5 Diakkat Edilmesi Gerekenler

Arabistandan İphone 5 Diakkat Edilmesi Gerekenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

sim kilitsiz ise hiç bir özelliği eksik değil hocam daha 2-3 ay önce anneme getirtdim iphone 5 i aletin herşeyi tam sıkıntı yok yani için rahat olabilir

Düzetlme: olm harbiden facetime yok şimdi baktımda :D ama tek eksik facetime oda zaten çokda önemli bir uygulama değil o kadar yıl apple kullandım facetime ı sadece 1 kere kullandım oda çok manyak bi arkadaşa geldimde o kullandırdı zorla :D

facetime ios 7 hariç sürümlerde rehberde var hocam peki sizin aldığınız telde rehberde görünmüyor mu hocam? ios 7 sürümünde ise rehberden simgelerin olduğu yere almışlar ikon halinde..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

sim kilitsiz ise hiç bir özelliği eksik değil hocam daha 2-3 ay önce anneme getirtdim iphone 5 i aletin herşeyi tam sıkıntı yok yani için rahat olabilir

Düzetlme: olm harbiden facetime yok şimdi baktımda :D ama tek eksik facetime oda zaten çokda önemli bir uygulama değil o kadar yıl apple kullandım facetime ı sadece 1 kere kullandım oda çok manyak bi arkadaşa geldimde o kullandırdı zorla :D

facetime ios 7 hariç sürümlerde rehberde var hocam peki sizin aldığınız telde rehberde görünmüyor mu hocam? ios 7 sürümünde ise rehberden simgelerin olduğu yere almışlar ikon halinde..

Evet hocam sen diyince kontrol ettim kardeşimde iphone 4s var türkiye çıkışlı annemin dubaiden gelen aletle arasında fark yok içindeki bütün uygulamalar aynı facetime dediğin gibi rehberden erişiliyor kısaca dubaiden alınan iphonelerda eksik yok rahat bi şekilde alabilirsiniz 

Toplam Hit: 3026 Toplam Mesaj: 13