Arabistan'dan Telefon İsteyen?
-
Bi arkadaşım Arabistan'da çalışıyor sohbet ederken telefon fiyatlarını sorayım dedim baya ucuz telefon fiyatları ve Amerika'dan ürün başlıklı konuyu görünce bende böyle bir konu açayım dedim,
Arkadaşım 10 güne geri dönüyor sipariş verirseniz size istediğiniz telefonu getirtebilirim, yanında telefon getirme sınırı yokmuş,
Pasaport kayıtları size aittir, neden hep 32ve64GB fiyatları var ben 16 istiyorum daha uygun olur demeyin çünkü mağazalarda sadece bu modeller satılıyormuş, ürünler tam 2 yıl Apple Garantilidir, yani bi sorun olduğunda apple mağazasına götürüp telefon yanında size gönderdiğim faturayı gösterdiğiniz de hiçbir sorun olmadan garanti kapsamında sorununuz giderilecektir.
Fiyat listesine aşağıda bakabilirsiniz, şuan piyasada bulunan en popüler telefon fiyatlarını aldım isteyen yorum veya PM olarak telefon model fiyatı sorabilir.
LG G5 32GB 2000 TL
Samsung Not 5 32GB 2000 TL
Sony Z5 32GB 2000 TL
Samsung S7 EDGE 2400 TL
Samsung S6 32GB 1650 TL
Samsung S6 EDGE 32GB 1800 TL
iphone 6 64GB 2000 TL
iphone 6S 64GB 2500 TL
iphone 6S Plus 64GB 2900 TL
EDİT: paralel ithalat ile distribütör arasındaki farkı bi okuyup yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
emnimax tarafından 19/Haz/16 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Burasıda benim olsun fiyat sorulan modelleri eklemek için.
-
fiyatlar uygun değil.
paralel ithalat cihazlar bu fiyatlardan daha ucuz. hemde kayıt derdi yok ve adına faturalı.
-
Note5 için konuşuyorum,
Hepsiburadada 1850tl,ithalatci garantili ve kayitli.
Mantiksiz fiyatlar.
-
iphonelar uygun ancak diğer Android telefonlar burada da aynı fiyat hocam. 150 liralık kayıt ücretini saymadım bile.
-
Samsung S6 ücretini ekler misiniz ?
-
fiyatları bence tekrar teyid al bu fiyatlar zaten trde gecerli..
-
Samsung faturası olsa dahi o bölgeden gelen telefonları garanti kapsamı dışında tutuyor.
Tecrübe ile sabittir. -
efsane_212 bunu yazdı
Samsung faturası olsa dahi o bölgeden gelen telefonları garanti kapsamı dışında tutuyor.
Tecrübe ile sabittir.Bence Samsung taraf tutuyor. Zira Almanya'dan alınan S6'ya Türkiye servisi ücretsiz onarım yaptı. Hatta servisteki eleman bizim sadece tamir yetkimiz var değişim gerekirse Samsung izin vermiyor demişti.
-
ayrica turkiye apple dubai ve japonya cihazlarina bakmaz haberiniz olsun arkadaslar
-
ya arkadaşın üzerine biraz fazla kaar koymuş yada arabistandakiler bizden daha fazla kazıklanıyolar malesef, en basit lg g5 1900 civarı türkiyede...