folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Araç Çakmaklık Dizüstü Bilgisayarı Çalıştırma

Araç Çakmaklık Dizüstü Bilgisayarı Çalıştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı
    Tayga bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

muhakkak vardır hocam baya uç var içinde. bunu önermemin sebebi bu 12v u 19v a çıkarıyor direk daha verimli çalışır. diğer türlü önce 220'e çıkarıp sonra 19a düşürücek. 

Hocam laptopun kendi adaptörü dışında bi çevirici kullanmamanızı öneririm 

Laptop adaptörü sadece voltaj düşürücü değil aynı zamanda amper düzenleyicidir

Yüksek amperde kullanacağınız çevirici bataryaya zarar verecektir bunu ayarlamanız mümkün değil

katılıyorum ancak her zaman uygun şartları sağlayacak maddiyat ortam zaman olmayabiliyor.

http://www.hepsiburada.com/powerey-150-w-donusturucu-p-OTHNK1
    Bu nasıl peki? Bununla normal adaptörümü kullanacağım. Ancak kullanışlımıdır bu sorun yaratır mı? Bataryam sağlam çünkü zarar verme ihtimali yüksekse aynı fiyata bu var. Bunun zararı vs. var mıdır vs bilgisayar için yeterli mi?
    Bunu alırsam o üçlü prizi dönüştürücüden de aldım mı bir tane iş görür mü o zaman?

hocam bunu alacağına benim önderdiğimi al. zarar verir dememize bakma. zaten şarjın fullendikten sonra ac güce geçer makina pille bir işi kalmaz. ya pahalı bir invertor alacaksın yada benim dediğim adaptörü alacaksın.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı
    Tayga bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

muhakkak vardır hocam baya uç var içinde. bunu önermemin sebebi bu 12v u 19v a çıkarıyor direk daha verimli çalışır. diğer türlü önce 220'e çıkarıp sonra 19a düşürücek. 

Hocam laptopun kendi adaptörü dışında bi çevirici kullanmamanızı öneririm 

Laptop adaptörü sadece voltaj düşürücü değil aynı zamanda amper düzenleyicidir

Yüksek amperde kullanacağınız çevirici bataryaya zarar verecektir bunu ayarlamanız mümkün değil

katılıyorum ancak her zaman uygun şartları sağlayacak maddiyat ortam zaman olmayabiliyor.

http://www.hepsiburada.com/powerey-150-w-donusturucu-p-OTHNK1
    Bu nasıl peki? Bununla normal adaptörümü kullanacağım. Ancak kullanışlımıdır bu sorun yaratır mı? Bataryam sağlam çünkü zarar verme ihtimali yüksekse aynı fiyata bu var. Bunun zararı vs. var mıdır vs bilgisayar için yeterli mi?
    Bunu alırsam o üçlü prizi dönüştürücüden de aldım mı bir tane iş görür mü o zaman?

hocam bunu alacağına benim önderdiğimi al. zarar verir dememize bakma. zaten şarjın fullendikten sonra ac güce geçer makina pille bir işi kalmaz. ya pahalı bir invertor alacaksın yada benim dediğim adaptörü alacaksın.

Yani oda doğru. N11'den olanı sipariş vereyim akşam, sabah çıksınlar kargoyu o zaman hocam teşekkürler verdiğin bilgiler için. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

En iyisi slink olan görünüyor hem sağlam hem de 350w destekliyormuş.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

http://urun.n11.com/adaptor-ve-sarj-cihazi/bross-tnp-c90l-8pin-universal-arac-ici-nb-adaptor-P58012664
    Bunun siparişini verdim hocam. O gerçekten sağlam ama o kadar büyük W ihtiyacım yok, sonuç olarak bilgisayarı çalıştıracağım sadece.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

35 olan ürün 220v tarafında 150w çıkış veriyor.Şimdi asus laptopumun 220 tarafından çektiği akıma baktım 2amper yazmış (kabaca 440w) yani ben kendi laptopumu o 35tl lik üründe kullanamam.Tabi laptoptan laptopa değişir.Kendi adaptörünün 220 tarafından kaç amp çektiğinide dikkate al.Saygılar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

http://urun.n11.com/adaptor-ve-sarj-cihazi/bross-tnp-c90l-8pin-universal-arac-ici-nb-adaptor-P58012664
    Bunun siparişini verdim hocam. O gerçekten sağlam ama o kadar büyük W ihtiyacım yok, sonuç olarak bilgisayarı çalıştıracağım sadece.

Konuya aldıktan sonra yorum yazmayı unutmuşum.

Aldığım yer hızlı kargo ile gönderdi sorun olmadı bu durumda.
    Ancak nedense kamyonda çalışmadı cihaz. Aldığım yer ellerindekileri denediklerini ve çalıştıklarını başka araçta deneyip yine çalışmazsa geri gönderin ben size çalışan denenmiş gönderim dedi. Ancak o sıra şehir dışındaydım öyle elimde kaldı.

Bir elektrikçiye götürsem 5 TL versem yapılacak birşey mi acaba. İlk taktığımda ışık yandı sonra gitti. İçinde bunların sigortası filan oluyor mu ondan mı gitti acep. Üzerinden 1 ay geçti adamları değişim yapalım mı diye arayamam :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Ancak nedense kamyonda çalışmadı cihaz. Aldığım yer ellerindekileri denediklerini ve çalıştıklarını başka araçta deneyip yine çalışmazsa geri gönderin ben size çalışan denenmiş gönderim dedi. Ancak o sıra şehir dışındaydım öyle elimde kaldı.

Bir elektrikçiye götürsem 5 TL versem yapılacak birşey mi acaba. İlk taktığımda ışık yandı sonra gitti. İçinde bunların sigortası filan oluyor mu ondan mı gitti acep. Üzerinden 1 ay geçti adamları değişim yapalım mı diye arayamam :D

Kamyonların çakmaklıkları 24 volt diye biliyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

İşleri bütüyür gördüm seni Kadir :)

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam eğer 24 volt ise içindeki regüle entegresini veya varsa sigortayı yakmışsındır. adamları ara durumu anlat. olmadı tamir edilebilir gibi duruyor.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Kamyonların çakmaklıkları 24 volt diye biliyorum.

Yani hocam fazla mı gelmiştir diyorsun. Benim arabanında çakmaklığı bozuk deneyemedim başka arabaya takmak istemedim şimdi cihazdan kaynaklı sorun olur filan diye. Başka bir arabada deneyim bir ara yine.