Araç ECU

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı
    TheMayk bunu yazdı

Dün arabayı programlarken benzin almak icin durduk, o sıra laptop kapandigi icin yazilim guncelleme yarim kaldi ve arac bi daha calismadi ve beyne baglanamadik. Bugun maslakta beyinciye goturdum beyni cevap vermiyor dedi, donanimsal sikinti yok ama son calisan yazilimida tekrar yükleyemiyoruz. Yeniden beyin alsam Turkiyede yok, yurt disindada pahali ve gelmesi 20 gun surer. Ayrıca immobiliser sorunuda olacak. Bilgisi deneyimi onerisi olan varmidir.

Hangi flasheri kullanıyordunuz o sırada, elemanın elinde bu beyine jtag ile girecek bir cihaz daha olması gerek,dışardan total flash yazabilirsiniz,yeni ecuya gerek yok.

Bilmiyorum hangisini kullanıyor.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Arabaya kim yazılım yapıyordu usta?

The Beginning and The End.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

Arabaya kim yazılım yapıyordu usta?

Dm attım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

izmir de paşaoğlu var. orayı arayıp sorabilirmisin? izmirde bir numaradır.

http://www.servispasaoglu.com.tr/chip-tuning-hesaplama/

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Yillardir aradigim adam impreza wrx var hemde ecu ya yazilim vs ile ugrasiyor

Hocam bu islerde bilirsin duymussundur dr ecu diye biri yada bir takim var tr deki tum drift araclari hiz araclari bu adamin yazilimiyla yurur ona bir danis mutlaka disaridan cok daha fazla para isteyecektir ama 

Istun neresinden sin hocam makineyi gormek isterim pm atarsan sevinirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Yillardir aradigim adam impreza wrx var hemde ecu ya yazilim vs ile ugrasiyor

Hocam bu islerde bilirsin duymussundur dr ecu diye biri yada bir takim var tr deki tum drift araclari hiz araclari bu adamin yazilimiyla yurur ona bir danis mutlaka disaridan cok daha fazla para isteyecektir ama 

Istun neresinden sin hocam makineyi gormek isterim pm atarsan sevinirim

Dün Dr Ecu nun oradaydım ama ona soylemedım durumu, bugun tekrar gidecegim Maslak sanayiye onada bir sorayım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Yazip cizmis herkes ama osuruktan standard chip tuningcileri yazmislar sen ems koyman lazim artik orjinal ecudan daha iyi olur.launch kontrol yakit ayari boost falan kontrolu daha iyi olur anti lag a kalmazsn ara beni azicik durtukluyckler ama 1 haftada beklersn

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Yarildim ulan dr ecu driffcilerin yazilimini yapiyomus eheueheuhe drecu kim la ha marketten raftan urun almisin ha orada ozel yazilim yapamayan yunanistan paketi satan insanlari buyutmeyjn gozunuzde

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Elektronik olarak mantik kurmak gerekirse o beyon de bi eprom vardir. O eproma yazilimi sallamak lazim onuda ancak Elektronik manyagi birini bullup o epromu sokup pcde yazmak lazim herkese yaptirilmaz beyni tamamen eline alirsin. Subaru tr ile gorusmeni oneririm olmadi subaru global

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Yarildim ulan dr ecu driffcilerin yazilimini yapiyomus eheueheuhe drecu kim la ha marketten raftan urun almisin ha orada ozel yazilim yapamayan yunanistan paketi satan insanlari buyutmeyjn gozunuzde

Yarilacak ne var ?

Teamart daki araclari yazilimlarini dr ecu atiyor 

Teamartdaki pilot (ismini unuttum) her drift yarisinda favori olarak goruluyor 

Teamart in neler yaptigida belli demekki adam bos degil 

Neler yaptığını bilemem ama adamin adi cok aniliyor ve herkes son donemde ona yaptiriyor bu isi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 3211 Toplam Mesaj: 22
ecu beyin flash odb