Araç ECU
-
CenkSertoz bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
Dün arabayı programlarken benzin almak icin durduk, o sıra laptop kapandigi icin yazilim guncelleme yarim kaldi ve arac bi daha calismadi ve beyne baglanamadik. Bugun maslakta beyinciye goturdum beyni cevap vermiyor dedi, donanimsal sikinti yok ama son calisan yazilimida tekrar yükleyemiyoruz. Yeniden beyin alsam Turkiyede yok, yurt disindada pahali ve gelmesi 20 gun surer. Ayrıca immobiliser sorunuda olacak. Bilgisi deneyimi onerisi olan varmidir.
Hangi flasheri kullanıyordunuz o sırada, elemanın elinde bu beyine jtag ile girecek bir cihaz daha olması gerek,dışardan total flash yazabilirsiniz,yeni ecuya gerek yok.
Bilmiyorum hangisini kullanıyor.
-
Arabaya kim yazılım yapıyordu usta?
-
CenkSertoz bunu yazdı
Arabaya kim yazılım yapıyordu usta?
Dm attım
-
izmir de paşaoğlu var. orayı arayıp sorabilirmisin? izmirde bir numaradır.
http://www.servispasaoglu.com.tr/chip-tuning-hesaplama/
-
Yillardir aradigim adam impreza wrx var hemde ecu ya yazilim vs ile ugrasiyor
Hocam bu islerde bilirsin duymussundur dr ecu diye biri yada bir takim var tr deki tum drift araclari hiz araclari bu adamin yazilimiyla yurur ona bir danis mutlaka disaridan cok daha fazla para isteyecektir ama
Istun neresinden sin hocam makineyi gormek isterim pm atarsan sevinirim
-
sunyy2003 bunu yazdı
Yillardir aradigim adam impreza wrx var hemde ecu ya yazilim vs ile ugrasiyor
Hocam bu islerde bilirsin duymussundur dr ecu diye biri yada bir takim var tr deki tum drift araclari hiz araclari bu adamin yazilimiyla yurur ona bir danis mutlaka disaridan cok daha fazla para isteyecektir ama
Istun neresinden sin hocam makineyi gormek isterim pm atarsan sevinirim
Dün Dr Ecu nun oradaydım ama ona soylemedım durumu, bugun tekrar gidecegim Maslak sanayiye onada bir sorayım.
-
Yazip cizmis herkes ama osuruktan standard chip tuningcileri yazmislar sen ems koyman lazim artik orjinal ecudan daha iyi olur.launch kontrol yakit ayari boost falan kontrolu daha iyi olur anti lag a kalmazsn ara beni azicik durtukluyckler ama 1 haftada beklersn
-
Yarildim ulan dr ecu driffcilerin yazilimini yapiyomus eheueheuhe drecu kim la ha marketten raftan urun almisin ha orada ozel yazilim yapamayan yunanistan paketi satan insanlari buyutmeyjn gozunuzde
-
Elektronik olarak mantik kurmak gerekirse o beyon de bi eprom vardir. O eproma yazilimi sallamak lazim onuda ancak Elektronik manyagi birini bullup o epromu sokup pcde yazmak lazim herkese yaptirilmaz beyni tamamen eline alirsin. Subaru tr ile gorusmeni oneririm olmadi subaru global
-
HeyQirs bunu yazdı
Yarildim ulan dr ecu driffcilerin yazilimini yapiyomus eheueheuhe drecu kim la ha marketten raftan urun almisin ha orada ozel yazilim yapamayan yunanistan paketi satan insanlari buyutmeyjn gozunuzde
Yarilacak ne var ?
Teamart daki araclari yazilimlarini dr ecu atiyor
Teamartdaki pilot (ismini unuttum) her drift yarisinda favori olarak goruluyor
Teamart in neler yaptigida belli demekki adam bos degil
Neler yaptığını bilemem ama adamin adi cok aniliyor ve herkes son donemde ona yaptiriyor bu isi