folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Ruhsatının Kağıdını Nereden Nasıl Alıyoruz?

Araç Ruhsatının Kağıdını Nereden Nasıl Alıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    heza bunu yazdı

Sigortacin işini bilen birisi ise bütün bunlar ile uğraşmadan senin işlerini halleder. Ama tabiki adamı görmen lazım ;) millet sıra alıp bekler onlar hemen emniyete dalıp arkadan yaptırırlar işlemlerini. Tasvip etmiyorum ama işler böyle yürüyor malesef. Zaten emniyetin çevresinde bi ton simsar vardır. 

Bende ıstiyorum her şey düzgün ve standart olsun kimsenin hakkı yenmesin adamı olmayinin işi günlerce surmesin ama olmuyor ışte. :/

Edit: evet asıl kağıdı sana posta ile yollayacaklar ben diğer her şey için genel olarak yazdım.

sene 2017 hocam

senin söylediğin şeyler 2000 li yıllarda kaldı

gidiyorsun sigortasını yaptırdıysan 2 dakika da basıyor ruhsatını veriyor

Hocam 2 yıl önce abim 2. el araba aldı yazdığım şeyler aynen yaşandı. Geçici ruhsat veriyor onunla trafiğe çıkabiliyorsun ancak diğer asıl kağıt kurye ile geldi. 2 ay önce valide yeni araç aldı sıfır olduğu için o daha hızlı oldu 2 günde her şey oldu bitti. Gerçi eminim ki sistem dediğin gibidir ancak anadolu da hava milleti düdüklemek için ağırdan alanlar var. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    demirci bunu yazdı
    heza bunu yazdı

Sigortacin işini bilen birisi ise bütün bunlar ile uğraşmadan senin işlerini halleder. Ama tabiki adamı görmen lazım ;) millet sıra alıp bekler onlar hemen emniyete dalıp arkadan yaptırırlar işlemlerini. Tasvip etmiyorum ama işler böyle yürüyor malesef. Zaten emniyetin çevresinde bi ton simsar vardır. 

Bende ıstiyorum her şey düzgün ve standart olsun kimsenin hakkı yenmesin adamı olmayinin işi günlerce surmesin ama olmuyor ışte. :/

Edit: evet asıl kağıdı sana posta ile yollayacaklar ben diğer her şey için genel olarak yazdım.

sene 2017 hocam

senin söylediğin şeyler 2000 li yıllarda kaldı

gidiyorsun sigortasını yaptırdıysan 2 dakika da basıyor ruhsatını veriyor

Hocam 2 yıl önce abim 2. el araba aldı yazdığım şeyler aynen yaşandı. Geçici ruhsat veriyor onunla trafiğe çıkabiliyorsun ancak diğer asıl kağıt kurye ile geldi. 2 ay önce valide yeni araç aldı sıfır olduğu için o daha hızlı oldu 2 günde her şey oldu bitti. Gerçi eminim ki sistem dediğin gibidir ancak anadolu da hava milleti düdüklemek için ağırdan alanlar var. 

Daha bugün bende trafik Şubede lpg işlettim aracıma. Aynen dediği şey bugün başıma geldi. Sigortacı arkadaş sıra mira dinlemeden ayarladi 30 lira bıraktık tabi :)

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

hocalar çok teşekkür ederim sigorta işlemini halletim yarin da emniyete gideceğim :) ayrıca sigorta fiyatlarının uçuk olması ayrı bir konu altında tartışılmalı örgütlenilmelidir.zaten kimse hasar kaydı çıkmasını istemiyor ki.çok çok büyük vurgun bence.

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Erkek

1.5 yıl önce kadıköy trafik şubeden aldım, ev yakındı o yüzden eve postalanmasını beklemedim. Sigorta varsa 15 dk içinde halledip ruhsatı eline veriyorlar, torpile falan gerek yok.

sigorta bedeli gençseniz ve ilk arabanız ise çok fazla çıkıyor. ilkinde 900 tl ödedim, ikincide 650.

"Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 15
araç ehliyet