folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araç Ruhsattan Hasar Vs Sorgulaması Yapmak

Araç Ruhsattan Hasar Vs Sorgulaması Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_ilkay
    the_ilkay's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

180 liradan daha kaçmaya çalışırsan arakdan on binlerce zarar gelir tek tek sorgula gitsin özellikle parça sorgu zaten , expere giderim yok dediğinin dışında birşey çıkarsa araç sahibi öder laflarını geçin ödetebiliyorsanız kavga gürültü seviyorsanız o yolu seçin yoksa en temizi önden sorgulatacaksın bir zahmet burası kurtlar sofrası

aynen tramer, araç geçmişi ve km sorgusu yaptım yetti. 

ekspertiz olayında arabasında söylediğinden başka bişey çıkmayan biri ben görmedim. 2 tane araç götürdüm, emsalsiz tertemiz diye birinden 50k+ diğerinden ~100k masraf çıktı. biri de üstüne utanmadan eksper raporunu bize atar mısın dedi. dedim ver eksper parasının yarısını al raporu, 7.5k param uçmuş. sonrası çirkeflik, o masum araç satıcısı gitti yerine irin geldi

Kimi zaman sevmektir dünya...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ben ödeyip sbmden sorgulatıyordum fakat tanıdık sigortacın varsa sanırım bi kısma kadar bakabiliyorlardı

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Daha önce araç sorgudan gitmeden caydığım oldu özellikle tutar yüksekse (örn 2020 için 10k bile yüksek) parça sorgu da yapın

airbaglerin değiştiğini oradan gördüm ben

Toplam Hit: 718 Toplam Mesaj: 14
ikinci el araç sorgulama