folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arac Satisinda Yeni Dolandiricilik Yontemi



Arac Satisinda Yeni Dolandiricilik Yontemi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Tamamda Enteresan noktayı gözden kaçırıyorsunuz!   Dolandırıcıların o kadar gözü dönmüş olabilirmi? Yahu Adam Alenen Ayak Üstü Gözlerimin içine baka baka Savcıya felan Gidecekte, Ödediğim Parayı Ödememişimmiş Bahsi ile Benden İsteyecekmiş.. Vay vay vay varya o adamı yüz sene Hapiste yatacak olsam Felek Alamaz Elimden.. Oracıkta Vurur Gebertirim Yüzsüz Şerefsizi..

    Kim bu kadarına Benim yapacağımdaki gibi tepki vermez? Kısacası Canına Susayan Dolandırıcı Anca Bu Çılgınlığı Yapar derim..


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2012
    Erkek

    Aralarında bir bağ bulunamaz denmiş ama:

    Sonra tam notere yöneldiğinizde Ahmet diyor ki “benim cenazem var, acil işim çıktı. Sen satışı kuzenim hasana ver”.

     

     


    طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek
    McM bunu yazdı

    10 kere paylaşmazsak bizi de dolandırırlar mı? Yok böyle birşey.. EFT açıklamalarının hiç bir kanuni hükmü yoktur. Oldu ozaman sevmediğiniz birinin hesabına para gönder ver mahkemeye süründür.. Kendi isteğiyle o parayı benim hesabıma gönderdikten sonra hiçbirşey geri alamaz.. Bankada birşey yapamaz hukukta....

    aynen öyle. Yurtdisinda dahi parayi yanlislikla baska hesaba gonder. Geri alma sansin hesap sahibinin insafina kalmis. Acip banka rica ediyo geri yollarmisiniz diye.


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek

    adam hem 3 kağıtçı hemde savcıya gidecek :D

    bu 3 kağıtçı diyelim ki 2-3 araba aldı böyle ve araç sahipleri mahkemeye verip hakkında suç duyurusunda bulundu. adamın benzer olaydan farklı farklı mahkemesi olunca öpmezler mi?

    daha ilginç bir yöntem duydum haberlerde. adam gece gelip kendi arabası ile senin arabana bilerek çarpıyor ve not bırakıyor camına. özür dilerim hata ile oldu bu numaradan beni ara zararını karşılayayım. arıyorsun çarpanı, benim ustama götürelim diyor ve sanayide adres veriyor sana. arabayı götürüyorsun ve ustaya bırakıyorsun. aracını 2-3 günde hazır edip sana teslim ediyorlar. aracın tamirhanede yatarken ibneler yedek anahtar basıyorlar. sen arabayı servisten aldıktan bir kaç gün sonra arabanı yedek anahtarları ile paşa paşa mezbahaneye götürüp parçalıyorlar.

    aracına çarpan ve tamirhane organize çalışıyorlar. 

    3 kağıtçılıkta kafayı çalıştıracağımıza faydalı şeylerde çalıştırsak, çok şeyleri değiştirmiştik..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2002
    Erkek

    Malesef hukuku bilmiyosunuz parayı bağırta bağırta geri alır hatta onu öyle yapmasınada gerek yok acıklamaya borc verilmesi yazsın yine alır geriye kim acıklamalara dikkat ediyo ki ha daha önce emsal olay istiyosanız dökümanda atarım buraya bağırta bağırta alır parayı


    ::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2011
    Erkek
    DesertSun bunu yazdı

    Malesef hukuku bilmiyosunuz parayı bağırta bağırta geri alır hatta onu öyle yapmasınada gerek yok acıklamaya borc verilmesi yazsın yine alır geriye kim acıklamalara dikkat ediyo ki ha daha önce emsal olay istiyosanız dökümanda atarım buraya bağırta bağırta alır parayı

    Kaynak?


    "Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    İyi kurgulanırsa gayet de mümkündür. Tahribat iyice köy kahvesine döndü nasıl oluyor da bi şey Bilmediğiniz hukuki bir konuda bu kadar emin olabiliyorsunuz? 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Şubat/2012
    Erkek

    Elden alsan sahte çıkar ilerde soyulma ihtimali falan filan. Napıcaz amk o zaman bu memlekette? Gelsinler boklu kilodumu da gasp etsinler.. 

    Peki elden aldım. Noter satışı yapmadan bankaya parayı yatırdım. Satışı verdim. Gitti parayı hemen geri çektim? O zaman sorun yok galiba. Kendi hesabıma kendim para yatırdım kendim çektim.


    ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

    Tamam da, ben parayı verdim ama aracın satışı hala bana yapılmadı, diyen adama demezler mi, senin malının bekçisi biz miyiz, diye..

    Yani iş buna dönecekse noter neden var? Oradaki bedeli tamamen aldım ibaresi bunun için var zaten. Malı veriyorsun ki bedeli alıyorsun. Noterde arabasını vermiş, bedeli de almış adama, yanlış adama vermişsin kardeş, parayı geri ver arabanın üzerine de su iç diyemezler. O adam da der ki parayı veren adam aha bu, arabayı alan adam da ağa bu. Parayı vereyim arabamı alayım. Şahıslar belli plaka belli. Bir mantık hatası var bu işte.

    alıcı gibi görünen kişi diğerine vekalet vermeden o işi yapmamak gerekir.

Toplam Hit: 3364 Toplam Mesaj: 20
noter dolandiricilik arac satisi