Araç Tavsiyesi Lazım ?
-
@Panxer
Hacım bu fiyat listesini nerden bakıyorsun ? Bugün avek den karoq için fiyat aldım.
1.6TDI 115PS DSG Style anahtar teslim fiyatı162.900
fakat bu arabanın renksiz opsiyonel fiyatı üstelik sunroof yok. Yani internette yazan fiyatı bayide vermiyorlar.
@Roark
Hocam sıfır ikinci el takıntım yok. Fakat aklımdaki modeller için ne yazık ki elimdekine 70-80 bin daha koymam lazım :)
elimdeki bütçe ile 2017 a4 ve bmw 320d alabiliyorum fakat bu paraya bu modellere verilir mi onu bilmiyorum :)
-
mehmet aydın sen misin? :D
-
Roark bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdı
Kimse de dememiş ki ; nasıl paralar bunlar.
Ben dedim :)
Enes hocam tabii ki kendi tercihin lakin kesinlikle bu durumlar varken gidip " 0 " araç almam , evet 200-220k arası çok güzel bir para insan o kadar para vermişken sıfırına bineyim der ama , istediğin arabaların 10k-15k km de olanlarına bakmanı tavsiye ederim.
O kadar para gidip , opel , skoda , vw filan verilmez. O paralara audi - bmw - mercedes bakılır , lexus --> toyota ınfınıtı --> nissan gibi düşünebilirsin toyota bayisi lexus'a ınfınıtı nissan bayisi bakar , çünkü üst markaları bunlar.
Ha bana sorsan kesinlikle temiz 20-30k km arası bmw 520-530 m paket alır geçerdim.
tek geçerim vallahi , ben hayatım boyunca alamam da , tavsiye verebilirim :)
Hocam taslağı oluşturmuş yani bu bütçeyi gidip wolskvagen grubuna yatırmak (audi dahil) anlamsız opel de Fransız oldu almanların mercedes ile Bmw si kalıyor volvo da olmuyorsa O zaman bmw m3 gider.