Araç Tavsiyesi Lazım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@Panxer

Hacım bu fiyat listesini nerden bakıyorsun ? Bugün avek den karoq için fiyat aldım.

1.6TDI 115PS DSG Style anahtar teslim fiyatı162.900

fakat bu arabanın renksiz opsiyonel fiyatı üstelik sunroof yok. Yani internette yazan fiyatı bayide vermiyorlar.

@Roark

Hocam sıfır ikinci el takıntım yok. Fakat aklımdaki modeller için ne yazık ki elimdekine 70-80 bin daha koymam lazım :) 

elimdeki bütçe ile 2017 a4 ve bmw 320d alabiliyorum fakat bu paraya bu modellere verilir mi onu bilmiyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

mehmet aydın sen misin? :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

Kimse de dememiş ki ; nasıl paralar bunlar.

Ben dedim :) 

Enes hocam tabii ki kendi tercihin lakin kesinlikle bu durumlar varken gidip  " 0 " araç almam , evet 200-220k arası çok güzel bir para insan o kadar para vermişken sıfırına bineyim der ama , istediğin arabaların 10k-15k km de olanlarına bakmanı tavsiye ederim. 

O kadar para gidip , opel , skoda , vw filan verilmez. O paralara audi - bmw - mercedes bakılır , lexus --> toyota ınfınıtı --> nissan gibi düşünebilirsin toyota bayisi lexus'a ınfınıtı nissan bayisi  bakar , çünkü üst markaları bunlar. 

Ha bana sorsan kesinlikle temiz 20-30k km arası bmw 520-530 m paket alır geçerdim. 

BU kasalardan bahsediyorum 

tek geçerim vallahi , ben hayatım boyunca alamam da , tavsiye verebilirim :)  

Hocam taslağı oluşturmuş yani bu bütçeyi gidip wolskvagen grubuna yatırmak (audi dahil) anlamsız opel de Fransız oldu almanların mercedes ile Bmw si kalıyor volvo da olmuyorsa O zaman bmw m3 gider. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 4690 Toplam Mesaj: 44
araç tavsiye öneri