Araç Trafik Sigortası
-
Merhaba Dostlar,
Uzun zamandır araç arıyodum sonunda bütçeme göre bişey buldum ve aldım. Opel Corsa 1.3 Dizel Essentia modelini aldım.
Aracı almadan hiç sigorta araştırmamıştım ve şimdi bakıyorum aklım gitti. En uygun anadolu sigortadan 1041TL teklif aldım ve diğerleri 2500'e kadar gidiyo.
Yaşım 27 olduğundan yüksek geliyomuş teklifler öyle denildi.
Uygun olan ve tavsiye edebileceğiniz sigorta şirketleri varmıdır acaba?
-
DJ_ALPER bakaıyor o işlere ayardımcı olabilir.
-
doğrudur 1 hazirandan beri her ay sistematik zam geliyor
büyük şehirdeysen fiyat normal hocam
bizim bölgede 600-700 felan derken adama utanıyorum
bu arada msn grup espirilerinden "Opel Korsa Bende Korum"
DJ_Alper tarafından 19/Eki/15 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
1000 lira sigortami olur yaa. kaskoda herhalde araba raic bedeliyle ayni fiyat :)
ilk defa sigorta yaptiriyorsan ve genc isen fiyatlar yüksek oluyor. seneye hasarsız devam edersen düşer fiyati hocam
-
demirci bunu yazdı
1000 lira sigortami olur yaa. kaskoda herhalde araba raic bedeliyle ayni fiyat :)
ilk defa sigorta yaptiriyorsan ve genc isen fiyatlar yüksek oluyor. seneye hasarsız devam edersen düşer fiyati hocam
cuma günü müşteriye fiyat çıkardım trafik sigortası 1900 kaskosu 1200 :)))
-
Fiyatları duyunca araba aldığım içn kısa süreli bi pişmanlık yaşadım hocam :)
Daha uygun yada en uygun şudur diyebileceğin bi firma varmıdır teklif almam için? Yada bölge diyosun ya hani, plakamı memelekettenmi çıkartsam düşer nasıl olur bu işler?
-
DJ_Alper bunu yazdıdemirci bunu yazdı
cuma günü müşteriye fiyat çıkardım trafik sigortası 1900 kaskosu 1200 :)))
Alper hocam desteğini bekliyorum krizdeyim :-O
-
mustafa_unax bunu yazdı
Daha uygun yada en uygun şudur diyebileceğin bi firma varmıdır teklif almam için? Yada bölge diyosun ya hani, plakamı memelekettenmi çıkartsam düşer nasıl olur bu işler?
şirketlere göre durum değişiyo hocam kimisi ikameti baz alırken kimisi plakayı baz alıyor kimisi bazı bölgelerde ikameti alırken bazı bölgelerde plakayı baz alıyo (işine geldiği gibi)
sana bende uygun çıkaracak bi Allanz var Allianzdan almadıysan teklif tc plaka asbis no gönder bakayım
-
Sorma bende de aynı sorun var. Geçen hafta 98 model fiat marea 1.6 sx aldım. Zorunlu sigorta için 530tl ile 7000tl arasında fiyat geldi. Neyi nasıl hesaplıyorlar anlamadım. 530 tl ye koru diye bir firma varmış ona yaptırdım. İlginçdir kasko da yaptırdım 550 tl tuttu.
Bu aralar sigorta firmaları deli deli fiyatlar veriyor. Sigorta acenteleri de dertli.
-
Olgunisik bunu yazdı
Sorma bende de aynı sorun var. Geçen hafta 98 model fiat marea 1.6 sx aldım. Zorunlu sigorta için 530tl ile 7000tl arasında fiyat geldi. Neyi nasıl hesaplıyorlar anlamadım. 530 tl ye koru diye bir firma varmış ona yaptırdım. İlginçdir kasko da yaptırdım 550 tl tuttu.
Bu aralar sigorta firmaları deli deli fiyatlar veriyor. Sigorta acenteleri de dertli.
bir daha koruya yaptırma hocam Tavsiyemdir http://sigortagundem.com/haber/euro-ve-koru_ya-hazine-el-atti/335393
98 modele nasıl bir kasko yaptırdın hocam bende garip durumlar söz konusu
neyse çok kurcalamamak lazım:)
-
DJ_Alper bunu yazdımustafa_unax bunu yazdı
şirketlere göre durum değişiyo hocam kimisi ikameti baz alırken kimisi plakayı baz alıyor kimisi bazı bölgelerde ikameti alırken bazı bölgelerde plakayı baz alıyo (işine geldiği gibi)
sana bende uygun çıkaracak bi Allanz var Allianzdan almadıysan teklif tc plaka asbis no gönder bakayım
Koç çalışanı olduğum için ordan özel bi indirimli teklif gelcek hocam oda gelince onuda değerlendirerek konuşalım seninle