Araç Ve Kredi Olayı
-
şahin almak cok zekice bencede. ustelik 35 bine
-
asparuh bunu yazdı:
-----------------------------şahin almak cok zekice bencede. ustelik 35 bine
-----------------------------şehirler arası yolda aveo kullandım 1 kere çıktım sadece şehir dışına 2.sinde şirkete dedim ki bana otobüs bileti alın :)
-
8 Bin tl peşinat ve 30 bin tl bütçeyle bulabilecegi en iyi arabalardan biri
-
sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mahindra-daha-temizi-yokkk-demeyecegim-illaki-vardir-87373270/detay torku gerçekten çok yüsek bir araç.
bu araç hakkındaki görüşleriniz nelerdir, 1. köprüden geçemez bunu gözardı edersek başka ne sıkıntılar doğurabilir bu araç?
chevroletler hakkında hiç bir bilgim yok.
lineaya soğuk bakıyorum olmaz demiyorum ama 41000 lira da çok para be babacım.
dacia logan mcv ler güzel arabalar ama dizelde 75bg üzeri araç yok bu da hızı ciddi manada sınırlar.
sanderonun stepway olmayan modelerinde de 75bg üzeri araç yok stepway ise yüksek hızda devrilme eğilimi gösteriyor cidden yüksek.
hyundai yi direk es geçtim o fiyatlar o arabalara verilmez a.q.
fiesta tarzı çok küçük dizel motorlu araç da düşünmüyorum 1.3, 1.4 1.6 arasında ciddi teknoloji farkları oluyor, 1.3 ve 1.4 küçük dizel motorların ömrü kısa oluyor, 1 fiesta 1.4 dizel ve peugeot 106 dizel kullanmış biri olarak bunu rahat söyleyebilirim.
1.6 fabrika çıkışlı lpg li araçların motor ömürleri konusunda hiç bir bilgim yok, ben yılda ortalama 160.000 km görüyorum, bazen 180.000 i de bulabiliyor.
-
Chevroletler gercekten saglam araclar 0 100 13 sn gerçekten guvenli ve konsol bakımından gayet ferah bence .
-
dacianın hızı gayet yeterli bence bi kaçkez şehirler arası yol gittim hem yakıt bakımından hemde hız bakımından bi sıkıntı yaşamadım kamyonet olmayanları gayet ideal bence senin için...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------dacianın hızı gayet yeterli bence bi kaçkez şehirler arası yol gittim hem yakıt bakımından hemde hız bakımından bi sıkıntı yaşamadım kamyonet olmayanları gayet ideal bence senin için...
-----------------------------hocam 34500 e şöyle bir aracı var dacianın:
abs+elektronik demge sistemi, analog klima, mp3, bluetooth, sürücü yolcu hava yastığı, elektrikli ısıtmalı aynalar ön arka cam otomatik, alüminyum jant vs.
7 koltuk ruhsatta otomobil görünüyor, 1.5 75beygir maksimum tork 180nm yaygın enjeksiyon dizel motor (megane motoru kullanılmış)
ben bu aracı aslında seviyorum süspansiyon sistemi lüks bir jipi aratmayacak şekilde dizayn edilmiş, hayvani çukurlara girip çıktığımda bile fazla sarsmayan bir araç ancak ben 160 km de sınırlanmak istemiyorum, 170 e vurduğunda arabanın kafa sağa sola oynamaya başlıyor gerçi ben benzinlide denedim ama dizelde de bir farkının olacağını sanmıyorum. bir de bu araçların iç plastikleri biraz dandik duruyor (blackline da giderilmiş gibi görünse de)
açıkçası görünümünden ve biraz daha seri bir araç istediğimden bu aracı almak istemiyorum, el mahkum göt gardiyan durumu olursa tabi ki yine bu modele düşeceğiz.