Araç Yakıt Tutarları Hakkında
-
Merhabalar,
3 haftadır pederin 98 manda kasa 1.6 toyota corollasını kullanıyorum,
Arabayı aldıgım zamandan beri cebimde para kalmadı desem yeridir,
işede arabayla gidiyorum ev-iş arası git gel 5-6 km filan,
sonra bi bakıyorum 1 haftadan daha az bi sürede 300 km yol yapmışım,
işin ilginç yanı komşu şehire bile gitmedim, arabayı devirli kullanmaya çalışırım öyle apaçi gibide sürmem,
bakıyorum şurdan şurayada gittim diyemiyorum, yakıt masrafından bana bişey kalmıyo araba benden
çok harcıyo, arabayı geri verip aa bi arabanın masrafını bile karşılayamadı desinler istemiyorum,
sizin ev-iş arası kaç km , haftada ne kadar gidiyor , benim yakıt masrafım neden bu kadar çok ?
Sinir oldum la. -
hacı yapıcak birşey yok ... 1.6 benzinli öttürüyor zaten dogaldır yani. 5-6 km sehirici kullanıyorsun zaten sayılır. bu sayede dur kalklarda çok olunca içiyo hocam içiyor.
cagatay09 tarafından 03/Eyl/12 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bi yere gitmiyorsan nasl 300 km yol yapıyorsun ? bide lpg yokmu ?
-
40 liralık gaz la, 1 hafta işe gidip geliyorum. iş-ev arası 11 km. :)
lpg forever
-
Smirnoff bunu yazdı
işede arabayla gidiyorum ev-iş arası git gel 5-6 km filan,
sonra bi bakıyorum 1 haftadan daha az bi sürede 300 km yol yapmışım,Hocam ya sen gittiğin yolu bilmiyon yada birisi sen uyurken anahtarı alıp geziyor başka izahati yok.
-
kanka çok yüksek devirli kullanıyorsun farkında değilsin sert kullanıyorsun normalde o arabaya 20 lira gaz koyduğun zaman 100 km devirmen lazım gerçi çok da geziyorsun ya neyse
-
lpg var,
Adapazarında oturuyorum, 300 km'nin içinde bir kere izmite gitmişliğim yok ,
bir kere sapancaya gittim o kadar , ev-iş arası yakmıyo bişey ,
ama sonra bakıyorum ben nereye gittim e bi sapanca sonrası yok hacılar.. -
olum hala sağlammı o araba :D bi adam akıllı kaza yapamadın amk. bahane olur işte sana değiştirirsiniz (:
-
ajan1111 bunu yazdı
olum hala sağlammı o araba :D bi adam akıllı kaza yapamadın amk. bahane olur işte sana değiştirirsiniz (:
tebrik ederim hocam !!
-
blmrt bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
tebrik ederim hocam !!
Ramazanda biz ajanla ufak bi kaza yaptıkta ondan öyle diyo hocam yanlış anlama,
valla hacılar bi çözüm bulmam lazım bu işe tüpün ışıklarına bakarkenki yasadıgım gerilimi hiç bişeyde yaşamıyom amk. -
kızları gezdirmekten olmasın o? konuyu değiştirmek gibi olmasında sürekli biyerlerdesin sanki, bi bizi götürme zaten :D