Aracı Sattıktan Sonra Sigorta Parasını Geri Alma
-
5 ay önce aldığım aracımı bügün sattım sattığım adam sigortadan paranı geri alabiliyorsun dedi hepsinimi yoksa kullanıldığı zaman kadarınımı ?
-
kesinti yapılarak geri iade ediliyor
-
kullandığın kadarını ödediğin miktarı 365 böl çıkan rakamı kullandığın gün kadar ile çarp
kredi kartına ya da nakit iadesini alabilirsin
saygılar
-
kullanmadığın kadarını geri alıyon diye biliyorum . Alper gelir şimdi :D
-
rewolt84 bunu yazdı
kullandığın kadarını ödediğin miktarı 365 böl çıkan rakamı kullandığın gün kadar ile çarp
saygılar
yasa felan gelmiş diyorlar araştırdım öyle bişey yok birde yaptırdığım sigorta şirketinin şubesinin başındaki adam tam bir oooo.. çoçuğu o sıkıntı olurmu ?
-
yaptırdığın şubeden iptal ediliyodu geçen sene.. eğer bi değişiklik olmadıysa yine aynı yere gitmek zorundasın..
aracın noter satışı yanında olsun sıkıntı çıkartcakları bişey yok..
-
zamazingo bunu yazdırewolt84 bunu yazdı
saygılar
yasa felan gelmiş diyorlar araştırdım öyle bişey yok birde yaptırdığım sigorta şirketinin şubesinin başındaki adam tam bir oooo.. çoçuğu o sıkıntı olurmu ?
o.ç. falan farketmez aracını satışını verip aracı alıcıya teslim ettiysen nerden sigorta yaptırdıysan poliçeni götür iadesini alırsın kardeşim
-
livane bunu yazdı
adamın adı alper değil halbuki :D
salihgs tarafından 08/Eki/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
salihgs bunu yazdılivane bunu yazdı
takma adına binyen söylüyorlar alper diye zaten hocam. Serkan olduğunu herkes biliyor. TBT'nin sigortacısıdır kendisi bilmeyen mi var :)
-
salihgs bunu yazdılivane bunu yazdı
malesef , alper abi gelmicek...
-
Sigortayi yaptirdigin yerle alakali degil. Islemlerini yaptir zaten para senn hesabina yatıyor. Kullanmadgn gun kadarini aliyorsun hocam. Mustafann da dedgi gibi Dj yok artık