Aracın Durdurulması Ve Aranması Hakkında
-
Arkadaşlar bu gece saat 00:30 da arabamı ilçenin sanayisinde sürmek ve sürüş tekniklerini çalışmak üzere aldım.Ehliyetim ruhsatım herbişeyim yanımdaydı.Sanayide geziyordum bildiğiniz drift vs. şeyler.
Bir araba önümü kesti içeriden inmemi isteyen 2 eleman.Kapattım arabayı indim araçtan.Adam ne arıyorsun burda diye sordu, araba çalıştığımı söyledim.Neden farları kapatıp gezdiğimi sordu.Sadece kapatıp açtığımı bir amacımın olmadığını söyledim; ki arada kapatıp açıyordum kapalı gezmiyordum.Üzerime yürüdü ehliyet ruhsat istedi, soğukkanlı olamadım ehliyet ruhsatı gösterdim direk.
Üzerimi aramaya başladı geri çekilip arama yetkisinin olup olmadığını sordum.Tersleyip aradı , arama yetkisinin ve evraklarının orada arabada olduğunu söyledi.Orada birkaç gündür hırsızlık olduğunu, ve benim de şüpheli davrandığımı söylediler.Kimin oğlu olduğumu falan sormaya başladılar.
Sonra ön torpidoyu ve koltuğun altını aradılar ve gitmemin iyi olucağını birdaha farları sönük gezmememi söyleyip çekildiler.
Şuanda elimde arabanın plakası ve modeli var.Onların böyle bir yetkisi olup olmadığını bilmek istiyorum.Herhangi yapabileceğim birşey var mı yarın emniyete gitmek dışında ? Yardımcı olursanız sevinirim..
-
ilçe emniyet amirliğine gördüğün muameleyi ad soyad vermeden anlat en azından adamların polis olup olmadığını öğrenirsin değilseler bunun bilinmesi kamu güvenliği açısından faydalı
-
Hocam hırsızlık vs filanda oluyormuş seni şüpheli filan sandılar heralde farları kapayınca.. ama Polis olduklarından şüphen varsa emniyete git böyle ekip otosu filan varmı diye.. eğer polis olduklarına eminsen emniyete gidip ne yapıcaksın ?
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hırsızlık vs filanda oluyormuş seni şüpheli filan sandılar heralde farları kapayınca.. ama Polis olduklarından şüphen varsa emniyete git böyle ekip otosu filan varmı diye.. eğer polis olduklarına eminsen emniyete gidip ne yapıcaksın ?
-----------------------------hocam polis olduklarına emin değilim de bu elemanlardan biri benimle konuşurken öteki arabanın içini aradı.Olası bir durumda sakata gelmeyelim diyorum.Aracı gece tam arayamadım içinden birşey çıkar olur herhangi bir çalma mekanizması falan olursa diye yapabileceğim birşey var mı bilmek isterim .
-
kendin soyluyorsun iste hirsizlik oluyormus diye, demekki adamlar goz kulak olsunlar diye adam tutmuslar bisey olmaz
-
Polis olduklarına emin değilsen git.. belki polis ayağına milleti dolandrıyoda olabilirler ? duymuştum daha önce..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
kendin soyluyorsun iste hirsizlik oluyormus diye, demekki adamlar goz kulak olsunlar diye adam tutmuslar bisey olmaz
-----------------------------hocam adamın bana hırsızlık oluyor demesi, hırsızlık olduğunu göstermez ki zaten adamlar hakkında güvenle alakalı bir sorun var adamın dediklerinden hiçbirini kayle almamak gerek.
-
aksamci abilerdir o zaman yada ne bileyim hatun atmislardir seni kucuk goruncede yollamaya gelmislerdir
-
kimlik sormadın mı? göstermediler mi?
-
arabanın bir yerine birşey koymuş olabilirler bence vakit kaybetmeden arabanın içini kontrol et arkandan ihbar ederler allah korusun bir suçu üzerine yıkarlar mıkarlar. Bak içime kurt düştü sen bence hiiiç vakit kaybetme şimdi ara emniyet amirliğini sonra başın ağırmasın
edit aradıktan sonra muhakak sonucu yaz bizde bilgilenek
-
Hoca ucuza yırtmışsın varya böyle polis numarası yapıp ayaküstü soyarlardı seni orda :l
Yarını bekleme kesinlikle bu gece nerde yaşıyosan oranın emniyetinin tlf bul başından geçeni anlat plakayı ver sizde böyle bi araç varmı diye sor. Aksi halde komploya bile gelebilirsin üstüne suç atabilirler vs yani.
Ben polistirler diye düşünüyorum ama dediklerimi mutlaka yap, sakata gelme hoca.