Aracınız, Eviniz, Dükkanınız Hangi Sigorta Şirketine Sigortalı?
-
-
allaha emanet artık ...
-
myblackworldweb koptum hoca :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
myblackworldweb koptum hoca :))
-----------------------------yolda geçerken görmüştüm hemen fotoğrafını çekmiştim :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
Allianz Sigorta Müşterimiz Müşterisiyiz.
-----------------------------ev araç konut bağ bahçe?
-----------------------------Ev Araç Sirket
-
DJ_Alper bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
sigorta yaptıracağım zaman hangisi yakınsa ona elimde kağıt olsun yeter trafik polisine göstermek için...
-----------------------------ozaman aynı zamanda ucuz olsun fark etmez diyenlerdensiniz?
-----------------------------pek sayılamaz araba alıp sattığım için satıştan sonra ödediğim sigorta parasını alıyom nasılsa...
-
scuderia bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
sigorta yaptıracağım zaman hangisi yakınsa ona elimde kağıt olsun yeter trafik polisine göstermek için...
-----------------------------ozaman aynı zamanda ucuz olsun fark etmez diyenlerdensiniz?
-----------------------------pek sayılamaz araba alıp sattığım için satıştan sonra ödediğim sigorta parasını alıyom nasılsa...
-----------------------------sadece pirimleri geri iade alıyorsun vergileri alamıyorsun neyse
evet başka?
-
hocam sıgorta ısınden anlayanlara bır sorum var
Evlere yaptırılan zorunlu deprem sıgortası
C sehrınde yaptırıyorum.Deprem olduktan sonra bayaa bır ev yıkılsa.
Allah gostermesın.Sıgorta yaptırılan ev de yıkılsa bu fırma evın bedelını oduyormu?
Atıyorum benım alt komsum evı 150 bın lıraya satmıs olsun.Benım evımın ıc malzemesı vs 30 bın lıra masrafı olsa.
Sigorta bedelıne ne olarak yansıyor.
-
bizim sigorta acentası var tbt üyelerine özel fırsatlarımız olur arayın bulun karlı çıkın ha bu arada sigorta Axa oyak :D
-
matematik1 bunu yazdı:
hocam sıgorta ısınden anlayanlara bır sorum var
Evlere yaptırılan zorunlu deprem sıgortası
C sehrınde yaptırıyorum.Deprem olduktan sonra bayaa bır ev yıkılsa.
Allah gostermesın.Sıgorta yaptırılan ev de yıkılsa bu fırma evın bedelını oduyormu?
Atıyorum benım alt komsum evı 150 bın lıraya satmıs olsun.Benım evımın ıc malzemesı vs 30 bın lıra masrafı olsa.
Sigorta bedelıne ne olarak yansıyor.
-----------------------------hocam teminat kadarını öder DASK olayı devlete bağlı %1 pirim vriyorlar ondan biz girmiyoruz o işe zaten deprem bölgesi olduğu için şehirin bir kısmı dask a yasaklı :D
ama özel yaptırırsan dün bir bahçeli 160 metre kare bir eve sigorta yaptık yangın teprem terör yanardağ lav püskürtmesi :) içindeki eşyalar komşularına vereceği zarar herşey full dahil
175 lira yıllık :)
tabi şehire göre konumuna göe değişirde DASK e pek güvenmeyinonu derim ben
sigortayı istediğin yerde yaptır fark etmez