Aradaki Benzerlik Sadece Raslantımı?
-
TKİP

DHKP-C
-
Zaten sosyalist tabanlilar neresi rastlanti olacak anlamadim Orak cekic kullanmalari normal disardsa bakarsan degisik degisik coluk cocuk lise orgutleri bile bunu kullaniyor
-
dhkp-c i bir araştırsan diyorum hocam :)
-
dhkp-c dediğin örgüt..03 ocak 2001 günü şişli eminiyet müdürlügüne, 10 eylül 2001 günü taksim'de yine güvenlik güçlerine yönelik olarak intihar saldırısı düzenleyen sadece bu eylemlerde 1 sivilin, 2 polis memuru'nun ölmesine olmasına , 15 polis memuru'nu yaralanmasına neden olan bir örgüttür.. :) siyasi bir oluşum sergilediğini düşünmüyorum..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
dhkp-c dediğin örgüt..03 ocak 2001 günü şişli eminiyet müdürlügüne, 10 eylül 2001 günü taksim'de yine güvenlik güçlerine yönelik olarak intihar saldırısı düzenleyen sadece bu eylemlerde 1 sivilin, 2 polis memuru'nun ölmesine olmasına , 15 polis memuru'nu yaralanmasına neden olan bir örgüttür.. :) siyasi bir oluşum sergilediğini düşünmüyorum..
-----------------------------Onun haricinde sana daha bircok eylemini soyleyebilirim ama bu konunun acilma sebebini anlamadim
-
pkk ya destek vermeye başladığı günden beri yolundan sapmıştır dhkp-c,halkı savunan adamlar halkın ortasında en çok yardıma ihtiyaç duyduğu yerlerden biri olan hastanenin önünde bomba patlatılır mı kardeşim?bir de yanlıklışla mı ne oldu demişlerdi okumustum bir yerde bombaya tasma takıp gezdiriyolarmış sanırım patlayıvermiş :)
bir eski liderlerine bakın bir de şimdikilere.
-
Rusya sıcak,Amerika soğuk sıfatla Türkiyemizi elde etmeye çalışıyor
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------pkk ya destek vermeye başladığı günden beri yolundan sapmıştır dhkp-c,halkı savunan adamlar halkın ortasında en çok yardıma ihtiyaç duyduğu yerlerden biri olan hastanenin önünde bomba patlatılır mı kardeşim?bir de yanlıklışla mı ne oldu demişlerdi okumustum bir yerde bombaya tasma takıp gezdiriyolarmış sanırım patlayıvermiş :)
-----------------------------Eski liderleri dursun du ama simdikini bilmiyorum simdiki kim
-
Alayının aq xD
-
ya bırakın dostum bu işleri. DHKP-C de TKİP de ergenekon un yan kolları bunlar.
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------pkk ya destek vermeye başladığı günden beri yolundan sapmıştır dhkp-c,halkı savunan adamlar halkın ortasında en çok yardıma ihtiyaç duyduğu yerlerden biri olan hastanenin önünde bomba patlatılır mı kardeşim?bir de yanlıklışla mı ne oldu demişlerdi okumustum bir yerde bombaya tasma takıp gezdiriyolarmış sanırım patlayıvermiş :)
-----------------------------Eski liderleri dursun du ama simdikini bilmiyorum simdiki kim
-----------------------------http://www.guncelle.com/yurtici-haberleri/615644-dhkp-cnin-yeni-lider-adayi-yakalandi.html
hocam dursun karataş öldükten sonra baya bir liderlik çatışması yaşanmış okudguma göre,yeni liderinin kim oldugunu bilmiyorum.