Aradaki Farka Bak
-
-
o yılda çıkan çabuk açılan mac video daki pc ile aynı işi yapabiliyor mu ? saçma bi video
-
Doğru demişler açılış hızına cagre bulunmalı :D
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------o yılda çıkan çabuk açılan mac video daki pc ile aynı işi yapabiliyor mu ? saçma bi video
----------------------------- -
ARtık bu tür kıyaslara girmemek lazım. alanları belli, özellikleri belli.
Apple belli, microsoft belli ; genel linux dünyası belli.
İsteyen istediğini kullansın.
---
Ben şu dönemde basit, şık, stabil, tasarım harikası bir işletim sistemi istiyordum ; iAtkos ile mac kurdum.
İSteklerinize göre işletim sistemi seçin.
--
Çünkü ben linux'u savunurken windows diyen zihniyet şimdi iOs ve windows phone karşısında anroid'i bana savunuyor. Benim yıllar önce niye linux ? dediğim nedenlerle.
Komik, gülünç duruma düşüyorlar.
Android'i seçen adam bi zahmet linux kullansın. Eğer bir nedeni varsa.. Eğer mantıklı olmaya kalkarlarsa..
--
İsteklerinizi belirleyin ona göre işletim sistemi seçin. Şu an niye linux değil ? Bir proje üstündeyim ve phpyi {}() ve ; gibi karakterlere basarken (birde aptal buglarından) katbettiğim milisaniyeleri hesaplayıp bırakma durumuna gelmiştim.
Linuxta şu an stabil konusunda problemlerim var. Mintti yeni sürmdü, ubuntuydu, ayardı, terminaldi. Uğraşamayacağım. Mac'te rahatım. MAc yerine windows'ta olabilirdi. Fakat Mac'in tasarımı, arayüzü, kullanım mantığı windows'a benim gözümde kat kat fark atıyor. O yüzden windows yada linux'a geri dönmeyi düşünmüyorum.
İSteklerinizi kararlaştırın. Yoksa bütün işletim sistemlerinin birbirindne iyi olduğu konular mevcut. O alanlarda sidik yarıştırmak saçma.
Herkes bmw , mercedes sever ; ben audi hayranıyım. Mercedesten tiksiniyorum. Ferrariden (bir tasarımı hariç) tiksiniyorum. Yani bu iş zevk işi, dhaa bi ton tercih meselesi.
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------o yılda çıkan çabuk açılan mac video daki pc ile aynı işi yapabiliyor mu ? saçma bi video
-----------------------------Aynı işi yapıyor demiyor zaten. Hocam bu açılma problemi harbiden de çözülmeli.
-
üstteki video çok saçma bi örnek ama şunu gözünüze sokmak istiyorum :
http://www.youtube.com/watch?v=DLwaKb6pLrc
bunu izlemedende olmaz tabi :
http://www.youtube.com/watch?v=Iw78gcU713g
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------2. videoya baktın mı ?
ubuntu ve mac daha fazlasını yapıyor. Saçma video değil. Ben linuxu açıp kapayana kadar aynı bilgisayarda windows açılamıyor.Bilmem anlatabildim mi.
-
ya ben gerçekten insanları anlamıyorum.
ubuntu kullanan linux mint kullanan adam acaba linux kullandığınımı zannediyor ?
linux özgürlüktür linux kendini nasıl rahat ettirebiliceğini kendin seçeceğin bir alandır.
yukarıda ki sürümler windows'a kullanıcı bazında çıkarılan bence linux felsefesine aykırı sürümlerdir.
zumsuk eğri otur doğru konuş hayatında bir arch linux kurup kendi ihtiyaçlarına göre modifiye edebilinmi ?
veya hayatında slackware kurmaya çalışıp işin derinliklerine indinmi ?
Windows'a bok atıp duruyorsun şöyle böyle diyorsun neden acaba söylediğin sorunlar bende hiç olmuyor ? Windows bilginden eminmisin ki ?
Şimdide tutturdun bir Mac hayranlığı ne oluyor yani kullanıyorsan kullanıyorsun diğer işletim sistemleri bok atılıcak sistemlerde değil.
İşletim sistemini kullanan eğer bilinçli kullanıcıysa kullandığı işletim sistemi onu kral yapıcaktır.
boşuna burda mavi ekran hataları aldım şöyle yavaş böyle yavaş diye anlatma sen gerekenleri bilmiyorsun sonrada bok atıyorsun afedersin.
Windows ta Windows şöyleymiş böyleymiş madem anlattığın kadar o kadar boktan neden peki pazarı bu kadar büyük söylermisin ?
boş muhabbet yaptığın dayanağı yok.
-
Chip bunu yazdı:
-----------------------------ya ben gerçekten insanları anlamıyorum.
ubuntu kullanan linux mint kullanan adam acaba linux kullandığınımı zannediyor ?
linux özgürlüktür linux kendini nasıl rahat ettirebiliceğini kendin seçeceğin bir alandır.
yukarıda ki sürümler windows'a kullanıcı bazında çıkarılan bence linux felsefesine aykırı sürümlerdir.
zumsuk eğri otur doğru konuş hayatında bir arch linux kurup kendi ihtiyaçlarına göre modifiye edebilinmi ?
veya hayatında slackware kurmaya çalışıp işin derinliklerine indinmi ?
Windows'a bok atıp duruyorsun şöyle böyle diyorsun neden acaba söylediğin sorunlar bende hiç olmuyor ? Windows bilginden eminmisin ki ?
Şimdide tutturdun bir Mac hayranlığı ne oluyor yani kullanıyorsan kullanıyorsun diğer işletim sistemleri bok atılıcak sistemlerde değil.
İşletim sistemini kullanan eğer bilinçli kullanıcıysa kullandığı işletim sistemi onu kral yapıcaktır.
boşuna burda mavi ekran hataları aldım şöyle yavaş böyle yavaş diye anlatma sen gerekenleri bilmiyorsun sonrada bok atıyorsun afedersin.
Windows ta Windows şöyleymiş böyleymiş madem anlattığın kadar o kadar boktan neden peki pazarı bu kadar büyük söylermisin ?
boş muhabbet yaptığın dayanağı yok.
-----------------------------Arch'ta kurdum merak etme. Windows için bok atmama gerek yok. Win7 ye kadar zaten bok gibiydi.
edit : dipnot : clio'da pazar payınca güzel role sahip. Hele audi r8'e , ferrari'ye falan bakınca kral.
Fakat bu onu ferrariden daha iyi yapmıyor. Pazar payı herşey demek değildir.
-
lalada Adamın Teki Sormuş Hdd Mi Ssd Mi Diye Zira Hdd saniyede 20 mb Veri Transferi Yaparken Ssd 270 Mb Yapıyor Bu windowsun Açılışı Bios ile alakalı degil bence disk vade cpu önbellek ram gibi hizlar sayesinde cabuk açılır kanatimce zira yeni uefi bioslu pc lerde yavaş açılıyor o kadar da hizli degil..