Aradaki Mesafe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Yeni bir sigara bulmus olarak yazmıştım onu :)

Ama üstünde düzenlemeler yapacam bi ara, uzun bir hikaye olacak, eleştirin için çok teşekkür ederim, böyle eleştiriler varsa, belirtirseniz mutlu olurum :) 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Bir insanla ilgili bir kararı almadan önce onun bu hikayedeki gibi sizi aynı yerde bekleyip beklemeyeceğini iyi düşünün...  Yüreğine sağlık kardeşim..

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlakprofesor
    catlakprofesor's avatar
    Erkek

güzelmiş eline sağlık.konu üzerinde düşnmek bile hüzünlendiriyor insanı.ama anlayana......

tek tabanca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

güzelmiş hakketen.

sen bu işi çzömeye başladın emir :)

+4 müş a.q bende +14 fln sandım başta 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

4 yaş hı...

2 yaş için terkedildik hoca aynı şekilde ..

ha bu kızların anlayışına kızıyorum.. neymiş efendim

kız büyük erkeklerden hoşlanırmışda. erkek küçük kızdan hoşlanırmışta ... karşılıksız sevginin azına sıcıyım

ama sana tavsiyem umudunu yitirme sanırsınki bir daha kimse olmayacak dersin fakat öyle bi anın olurki sende şaşırırsın kalırsın...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    volkan koşar - ölüm yakın bana eserini her dinlediğimde bu yazı aklıma geliyor nedense. tıpkı aynı özellikler toplanmış.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2747 Toplam Mesaj: 17