Aradığım Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ağalar bundan 3-5 yıl önce bir film izlemiştim... Filmi aradım ama bulamadım... Ve sizlere sorayım dedim...

Şimdi filmde güzel gadın bir şarkıcı var.. Aslında böyle bir şarkıcı yok. Adam bunu bilgisayarda oluşturmuş ve ışıklar sayesinde ekrana yansıtıyor. Gadın konser falan verdiğinde seyirciler konser alanına kamera cep teli falan sokamıyor. bu filmi arıyorum işte... var mı bilen gören duyan...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Al pacinonun filmi galiba s1mOne

http://www.imdb.com/title/tt0258153/

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

http://www.imdb.com/title/tt0258153/ bu film midir acaba_?

edit: sayfayi yenilemezsem olacagi bu. 

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

evet simone..ne yazık bazı filmlerin puanlamasına hayret ediyorum. çok güzel bi filmdi ama 6.1 almış..

edit : bu hataya bende çok yakalanıorum.. yanyana 40 tahribat sekmesi açıp , cevap sırası gelince ilk yazdığını sanmak ne kotu..

bi bakıosun 3 kişi çoktan yardımı yetiştirmiş bile :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

şimdi bu kadar da yüzsüz olunmaz ki diyeceniz biliyorum ama birde indirme linki verceniz mi acaba? mümkünse tr dublaj olursa sevinirim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Senin istediğin filmi bulmuş arkadaş benimde aradığım bi film var 20-30 katlı bi'alışveriş mağazası var heryerinde kamera dünyanın dört bir yanından en azılı katilleri tecavüzcüleri buraya topluyolar . Olay şu ;okadar piskopat manyağın içinden 2 tane arkadaş bulucaksın kendine yani 3 erli grup olucak sağ kalan bu 3kişilik grupu kapıda araba ve içinde bilmem kaçmilyon para olan çanta bekliyor. Yukardan silahları atıyolar  silah , beyzbol sopası bıçak vs.. her silahın içinde tek kurşun  deli bi filmdi izliyeli baya oldu yarım yamalak izledim filmi doğru düzgün hatırlamıyorum  belki detayları yalnış hatırlıyo olabilirim .bulsam birdaha izlicem ama bulamıyorum adını varsa hatırlayan yardımcı olursa sevinrim

küfrederiz villalara kulübeden
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

http://hotfile.com/dl/111351069/76659d6/rapidgen.net-Simone.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

edit

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.wupload.com/file/686800361/Simone.2002.DVDRip.Tr.avi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

ersn bunu yazdı:
    -----------------------------

Senin istediğin filmi bulmuş arkadaş benimde aradığım bi film var 20-30 katlı bi'alışveriş mağazası var heryerinde kamera dünyanın dört bir yanından en azılı katilleri tecavüzcüleri buraya topluyolar . Olay şu ;okadar piskopat manyağın içinden 2 tane arkadaş bulucaksın kendine yani 3 erli grup olucak sağ kalan bu 3kişilik grupu kapıda araba ve içinde bilmem kaçmilyon para olan çanta bekliyor. Yukardan silahları atıyolar  silah , beyzbol sopası bıçak vs.. her silahın içinde tek kurşun  deli bi filmdi izliyeli baya oldu yarım yamalak izledim filmi doğru düzgün hatırlamıyorum  belki detayları yalnış hatırlıyo olabilirim .bulsam birdaha izlicem ama bulamıyorum adını varsa hatırlayan yardımcı olursa sevinrim

-----------------------------

bu filmin adini bilmiyorum ama bu filmin senaryosu ile hemen hemen ayni baska bir film biliyorum; Battle Royal (http://www.imdb.com/title/tt0266308/) japonyada bir lise sinifini oldugu gibi bir adaya tasiyorlar, herkeze birer canta veriliyor cantalarin hepsinde farkli farkli seyler var ama kimde ne oldugu belli degil (kimisinde teflon tava, kimisinda gps, kimisinda zehir vs...) belli bir gun sonunda 1 den cok kisi yasiyor olursa hepsi olecek, ama sadece 1 kisi yasamayi basarirsa kurtulacak...

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

şu filmi kaç senedir tbtye sorarım sağda solda ararım bulan olmadı.

anlatmaktan bıktım kısaca hapishanede salak bi çocuk var harbi gerizekalı ona kafası basmaz diyolar ama sonra beyzbolda ünlenip çıkıyo.ana ama başrolde başka iki şişi var biri zenci biri beyaz tenli. sanırım will smith yada ona benzeyen biri vardı zenci olan.acaba bilen var mı?

ha bi de vayy arkadaşın sansürsüzü olan pm atabilir mi?

Toplam Hit: 3822 Toplam Mesaj: 27