folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Aradığım Şeye Göre Spam Geliyor...

Aradığım Şeye Göre Spam Geliyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Browserin history tutmasini kalidr haci duzelir gibime geliyor eger sniperscope abimin dedigi gibiyse

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Remarketing (Yeniden pazarlama) denilen bir reklam olayı mevcut, google adwords sayesinde bu reklam hizmeti aktif oluyor. Özellikle çiçek siteleri çok kullanıyor, zırt pırt karşınıza çıkıyor. PC'de bir cookie bırakıyor o siteye 1 kez girmeniz yeterli, ardından nerelere girerseniz girin hep o reklamlar karşınıza çıkıyor, muhtemelen girdiğin sitede aynı yöntemi kullanıyordur ondan dolayı karşına çıkıyordur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Burda kafamın almadığı ya da kabullenemediğim olay, benim mail adresim nasıl oluyor da adamların eline geçiyor arkadaş,

Hiçbir yere üye olmamışım ne yapmamışım, msn de kullanmıyorum, başkaları üzerinden de gidemez.

Murid kardeşimin dediği gibi, google satıyor olabilir bu bilgileri, ama google o kadar da düşmez diyorum bir yandan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İntirisan bişiymiş. Benim Başıma gelmiş olsa bile bu durum Gözümden Gaçmış sanırım. Sen yine Farkettiğine Dua et. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2524 Toplam Mesaj: 15