Aralık 2014 Askerlik
-
kakaO bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Deniz Er Eğitim Alayı'na düştüysen rahattır iyidir orası, ben de orada yaptım. Bilgisayardan ve yazılımcılıktan anlıyorsan orada çok rahat bir askerlik geçirebilirsin..
deniz er eğitim hocam muhafız ım ne demekse blmiyorum :D
Benim bildiğim tek muhafız bu:

Sağ salim git gel, hayırlı teskereler hocam.
-
DadasAdam bunu yazdıkakaO bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Deniz Er Eğitim Alayı'na düştüysen rahattır iyidir orası, ben de orada yaptım. Bilgisayardan ve yazılımcılıktan anlıyorsan orada çok rahat bir askerlik geçirebilirsin..
Benim bildiğim tek muhafız bu:

Sağ salim git gel, hayırlı teskereler hocam.
:D eyvallah hocam
-
salihgs bunu yazdı
ben de cuma gunu balikesire gidiyorum arkadaslar hakkinizi helal edin.
sanada hayrlı teskeereler hocam :)
-
Muhafız nöbet askeri :D Er eğitim alayı güzeldir çarşısıda çok iyi deniz kenarı falan.
-
Bir arkadaşım 3 ay önce geldi. Acemiliği ordaydı, sonrası da hatay gözüküyordu ama fazla güvenme. Tekrar dağıtım yapıyorlar, ordan muğlaya gönderdiler arkadaşı acemilikten sonra :)
-
kakaO bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Tüm kısa dönemler muhafız sınıfıyla gelir, büyük kısmı nöbet tutar askerlik boyunca, ama orada işe yarayacak bir özelliğin varsa, kendini kanıtlayabilirsen yırtabilirsin.
Öğretmen isen eğer, orada dil bilmeyen erlere okuma yazma kursu var, onlara öğretmenlik yaparsın.
Pc den anlıyorsan internet cafe sorumlusu olsursun (alayda 2 tane var)
Yazılımdan ve pc den anlıyorsan yine işini yaparsın rahat edersin, en kötü ihtimalle yazıcı olursun.
-
bakıcaz artık duruma göre bişiler yapcaz :)
-
varmı kastamonuya düşen cuma günü bende teslim olacam hayırlısı bakalım^^
-
Manisa Kırkağaç giden mürid.
ya da Balıkesir.
Hepimize hayırlı tezkereler.
-
asi27 bunu yazdı
Manisa Kırkağaç giden mürid.
ya da Balıkesir.
Hepimize hayırlı tezkereler.
balikesir hocam.