folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Aranan Cevap Bulundu: İlk Canlının Nasıl Oluştuğu Keşfedildi



Aranan Cevap Bulundu: İlk Canlının Nasıl Oluştuğu Keşfedildi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    bilimle alakalı bildiğin bütün kelimeleri cümle içinde kullandın mı insanın yaradılışını buldun demektir :D

    volkanlar patlamış tamam o nasıl oldu güneş patladı dünya oluştu güneş nasıl oluştu oda patlamadansa ilk patlayan nasıl oluştu :)


    okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo
    qoqo bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

    Birşeyi bilmezsen o şeye hayret(iman) edersin. Bir şeyi bilirsen "işte bu kadar basitmiş" dersin.
    ___

    Bilim adamları Bilime katkı sunmak istiyorlarsa. Yalan makinesinin Cep boyunu yapıp piyasaya sürsünler.

    Böylece  bu makineyi din adamlarına ve devlet adamlarına doğrultup, yalan söyleyip söylemediklerini görebiliriz.

    Dogmatik inançlarda yalan makinesi nasıl işleyecek? Makine insanın duygularına göre yalan söyleyip söylemediğini tespit ediyor. Dogmatik inanca sahip kişi zaten bunu doğru kabul edip sorgusuz sualsiz kabul ettiği için makine de onun doğru söylediğini varsayacaktır.

    P.K filminde nasıl ki Uzaylı P.K’nın gezegeninde yalan yok (Çünkü dil yok, konuşmuyorlar, Ağız sadece bişeyler yemek için var. Konuşmak yerine El ele tutuşarak birbirlerinin düşüncelerini okuyorlar, bu şekilde anlaşıyorlar.) Burda da yalan tespit edilirse, artık kimse yalan konuşamaz, yalan konuşamayınca sokakta ki adam sana vaaz veremez, Çoğunluk değişir. Şu an çoğunluk Musluman sanılıyor ama aslında çoğunluğun öncelikle sadece Deist olduğu ortaya çıkar. 5 vakit Namaz kılmadan Musluman olunur mu? Hayır olunmaz. Muslumanım diyerek yalan söylüyorlar. Musluman Allah’tan korkar, Allah’tan korkan 5 vakit namazını kılar. Yalan makinesi bi çıksın o malum çoğunluk ister istemez yer değiştirecek. Sonra herşey çok hızlı bi şekilde değişecek.

    Sorgusuz sualsiz biat ettikleri filan yok. Samimi  değil hiç biri. Sadece masallar anlatıp, ceplerini dolduruyorlar. Hem aralarında samimi olanlar varsa en azından onlar tespit edilir. Ve tartışmalar bu kişiler ile yapılır. 

    Ben bunun Filmini de yapabilirdim, gişe rekoru kırardı bu film. Çok güzel bi senaryo kurardım herşey kafamda. İşte size senaryo tavsiyesi.

    Filmin konusu Cep boy Yalan Makinesi icad edilmiş.! Senaryo bunun üzerine inşaa edilecek.

    Aslında Aamir Khan P.K filminin devamını yapabilirdi. Filmin adı: “P.K’nın Gezegeni”

    P.K’nın gezegeninde işlerin nasıl yürüdüğü anlatılabilir filmde.

     

    rahmandaburda tarafından 14/Ağu/19 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
Toplam Hit: 2541 Toplam Mesaj: 13
bilim dna hücre yaşam rna