Aranıyor...
-
Bizim fabrikada da böyle bir olay olmuştu mekanlar aynı sadece isim benzerliğiymiş karıştırmışım ama sana şunu söylüyüm bizimkiler araştırdı ve bizim gibi dolandırılan başka firmalarla görüştüler adamlar mükemmel bir çark kurmuşlar ve onlarcasını dolandırmışlar sonu ırakta pkk ya kadar uzuyor bunlar dolandırıcının babasını bile satarlar sende böyle bir şebekenin oyununa gelmiş olabilirsin ne araştıracaksan gizli yap çok dallandırma
-
Yokya bu capsizlarin capi o kadar genis degildir. Birinden bi istihbarat aldim bakalim istanbulda bakirkoydeler die bi bakalim bulabilcekmiyiz. herkese tesekkurler bu arada
-
renac bunu yazdı:
-----------------------------
.:D hacı gıden gıttı adam batmış dıcek canım var onumu alıcaksın napıyım ne beklıorsun
adam kolunu bacaağını alacam diyo zaten :D -
enver bunu yazdı:
facebook tan buldum şerefsizide cevap vermiyor
-----------------------------baba facebooktan buldun adamdan parani istemedin umarim.. Yollasaydin bi kiz resmi bulusalim falan deseydin bi sure sonra :)
ben de antepliyim ustelik tekstil sektorunde ama bu dedigin adami hic duymadim ama eminim kurbanlarindan tanidiklarim vardir.
-
organizede degildi bunlarin yeri ondan duymamissindir.
Yok arkadaslarina mesaj attim yusufa ulasamiyorum telefonu varmi diye hic biri cevap yazmadi
-
Dostum işin baya zor babamın da bole bi adamdan alaçağı var.Adam kayıplarda herşeyi sahteymiş.Allah yardımcın olsun peşini bırakma :/
-
Polis işe el atmadı mı hocam ?
Toplam Hit: 5606 Toplam Mesaj: 48