Aranıyor...
-
hybris @ hocam zekanın bende farkındayım :D dahiliğe yakın bişi bu :D:D:D
-
hajı banada bi ara lazım olmu$tu :W
bi bezbol sopası buldum :W yetmez die düşündüm nolur nolmaz hesabı :D
bide kemer aldım uzunlarından :D ateşle erittim yuvarlak ince uzun oldu :W kuruyunca taş gibi oldu mübarek :W
kavgada bi kodummu fena sersemleştirio :W
job almak yerine kemerle işini hallet amk :D
-
Kurusıkı 60 ytlden basliyo namlusunda ufacik bir degisiklikle normal gercek silah halini aliyor....
-
Hocam istanbuldaysan kurusıkı hariç diğer aradıklarını almaya götürebilirim..
-
Örgüt kuracak belli :D dur olum sonra evde arama yaparlar kurusıkı,dönerbıçağı,satır bulundu die yeni bir dalga başlar sonra :D
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Kurusıkı 60 ytlden basliyo namlusunda ufacik bir degisiklikle normal gercek silah halini aliyor....
-----------------------------sonra üzerinde o silah yakalandıgı zaman o değişikliği kime yaptırdığını söyletene kadarda öpüyolar hocam merak etme :)
söylemezsen senin başın belaya giriyo söylersende değişikliği yapan herifin :)
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Hocam istanbuldaysan kurusıkı hariç diğer aradıklarını almaya götürebilirim..
-----------------------------hocam jop ucuz olsun ama :S ucuza bulcaksak halledelim :D
-
ankaradan kurusıkı+jopu 80 tl ye yollayabilirim hocam pm at iletişime geç :)
-
gitti gidiyorda katanalar var katana diye ara ama dandikleri biboka yaramaz onagöre
bakbu güzelmiş
http://urun.gittigidiyor.com/SAMURAY-KILICI-KATANA-kozukali-ORJINAL_W0QQidZZ10173042#aciklama
-
Hadi adam biirine vuracak belli sizde yardım ediyonuz utanmadan :) teşvikciler sizi bi katil eksikti tbt de onuda siz cıkarın : )