Aranızda Jet Aliyi Tanımayan Yoqdur Dimi??
-
acaip bi yazi dili kullanmis herif anlamadim gitti.
-

zuhauahuaha koptum ya :D -
a4tech bunu yazdı:

zuhauahuaha koptum ya :D
muhahahahaha one yaaaa:S:D -
a4tech bunu yazdı:

zuhauahuaha koptum ya :D
muhahahaha yarıldım yaa one ole :D -
Bu daha güzel :)))
-
Bu mail jetali@jetali.tr.tc adresli MAIL adresime TOLGA ASLAN tarafından gönderilmiştir.
-Selamun aleyküm.Siz benim hayatımda örnek aldığım bir insansınız.Özellikle şarkılarınızdaki o duygu yoğunluğu insanı mest ediyor.Ekranlarda sanat namına çıkmış bir sürü soytarı varken sizin bu şekilde
halkdan bu yeteneğinizi saklamanız beni çok üzdü.Sizi en kısa zamanda ekranlarda vede senat camiyasının içinde görmeyi
arzuluyoruz.Vede eserlerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun, saygılar sunarım.
CEVAP:
Teşekkürler kardeşim kıskananlar varsın çatlasın JET-ALİ zamanı ve yeri geldiği zaman patlayacaktır.Hem dizi ve hemde kasetle ....Fakat daha var !!!Bu manyağın amacı ne ya:D
-
abi bu ne yaaaaaaaaaaaa oldum bıttım :D euheueheuh ozellıkler crackerları tarıf etmesı benı bıtırdı :P yanlız dıkkat ettım adam kendını hergun gelıstırmıs bea bıde pkk ccılara kufretmesıde ayrı bı hos tabe
-
abi bu arada saf maf belkıde manyak tamamda bence adam baya durust be nevarsa yazmıs ona kufredenlerı bıle eklemıs sıtesıne askerlık yapamadıgı ıcın uzuldugunu falan pkk ve dhkpcılere yazdıkları bence bıde bu yanından okuyun yazıları
-
ahan arkadaşlar yav bir insan gerçekten bu kadar gerizekalı olabirirmi galiba tarihte süreekli soragelinen bu soruya bir cevvap olarak bu salağı sunabiliriz
bende buldum birtane arama motorları bunun değişik siteleri ile dolu yav muhahahaha
-
AK PARTİ
Tayyip Erdoğan geldi
Ak Parti barajı üç kere deldi
Çünkü halk Tayyib'i çok sevdi
Ak Parti tek başına iktidara geldi
Marmara ,Ege ,Akdeniz
Ak partililerin kalbi tertemiz
Ak parti ile siyaset artık temiz
Ak Parti bizim sonsuz güvenimiz
AK parti ile Türkiye kalkınıyor
Türkiye'den kriz artık gidiyor
Türkiye eksi enfilasyon görüyor
Türkiye 'AB'ye doğru ilerliyor
Ak Parti pak partidir bilinsin
Partimize her seçimde yine'EVET'denilsin
Ak Parti Türkiye için kalpten sevilsin
Genel'dede yerelde de 'EVET'denilsin
Sağcı solcu AK PARTİ'yi seviyor
Kıskananlar kıskançlıktan çatlıyor
Türkiye kalkınmak neymiş görüyor
Ak parti hortumcuların canına okuyor
Ak Parti geliyor açın yolları
Pak Parti geliyor seçin onları
Türkiye kalkınıyor görün bunları
Ak eller geliyor verin oyları
Türkiye artık rekorları deler geçer
Türkiye süper devletleri de geçer
Halk Tayyib'i bin sefer bile seçer
Muhalefet iktidar için daha çook soğuk su içer
YAZAN:ALİ OSMAN ÖN(JET-ALİ)
Bu şiir çok beyenilip parti binalarına asılmıştır.Aylarca başkanın sitesinde yayınlanmıştır.Şarkılarımı ve şiirlerimi beğenip beni tebrik eden herkese teşekkürler.Tam MAL