ARANIZDA TRABZON"LU OLAN VARSA SAKIN BAKMASIN!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu zili kesin öğleden sora yaptılar:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:

Bu zili kesin öğleden sora yaptılar:D

+1

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    bari cıkıp soyledıgı soz yuzunden bı ozrur dılesın bı sey yapsın ama e...k gene e...k yapack bı sey yok adam olmayı basaramamıskı

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vampire
    vampire's avatar
    Erkek

bu konuda artık memlektimdeki insanlara laf söylecek olanlar gerçek gerekde sanal alemde karşılarında beni bulacaklar

ülkemizde malesef bu tarz olaylar her ilde oluyor bunlar neden dikkati çekmiyor merak ediyorum

trabzonlular yada karadenizliler bu ülkeyi soymuyor diyemi bunlar ortaya atılıyor merak ediyorum siz bunları araştırın birazda

mesela ülkemizin bazı kısımında yaşayanlar paramız yok dior ancak şehirlerindeki otobus firmalarının otobusleri trilyonluk sizce nerden geliyor bunlar

ayrıca o tabela olayı yok bazısı da dior 100 metre geride balık hane falan ben nie görmüyorum merak ediyorum ayrıca siz trabzondaki ev yapılarını biliyormusunuz bilmiyorsunuz o zaman fazla saçmalamayın mesela apartmanlarda girişlerde ayakkabının çıkarıldığı binalar var merdivenler tamamiyle halı buda çok komiktir belkide eşşekliktir bazılarına göre yazık yazık yazık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hocam karadenizlilere hakaret etmioz burda ama.... ne biliym bunlarında %99unun karadenizden cıktııda bi gercek :)

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    walla zıştım gülmekten o ayrı mesele de,beyler o kapı çok sonra yapılmış baksanıza gıcır gıcır duruyo ve eşiğinde de kaynak izi var esas bu kapıyı yapan ustayı(ne kadar usta olduğu çok belli oluyo ama)ve ev sahibini anlından öpmek lazım.inşallah avrupaya felan gitmemiştir bu foto,aynı sivasta danayı hacı murata bindirdikleri gibi.Ayrıca lazları salak deyip aşağılamakta hoş değil.Çünkü vatana en çok sahip çıkanlar da onlar,hatırlayın pkk karadenize yerleşmeye çalıştığında da herifler dağa çıkıp ellerinde tüfeklerle terörist köpekleri kovaladılar,helal olsun onlara

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 4756 Toplam Mesaj: 27