ARANIZDA TRABZON"LU OLAN VARSA SAKIN BAKMASIN!!
-
Bu zili kesin öğleden sora yaptılar:D
-
nickimyok bunu yazdı:
Bu zili kesin öğleden sora yaptılar:D
+1
-
bari cıkıp soyledıgı soz yuzunden bı ozrur dılesın bı sey yapsın ama e...k gene e...k yapack bı sey yok adam olmayı basaramamıskı
-
bu konuda artık memlektimdeki insanlara laf söylecek olanlar gerçek gerekde sanal alemde karşılarında beni bulacaklar
ülkemizde malesef bu tarz olaylar her ilde oluyor bunlar neden dikkati çekmiyor merak ediyorum
trabzonlular yada karadenizliler bu ülkeyi soymuyor diyemi bunlar ortaya atılıyor merak ediyorum siz bunları araştırın birazda
mesela ülkemizin bazı kısımında yaşayanlar paramız yok dior ancak şehirlerindeki otobus firmalarının otobusleri trilyonluk sizce nerden geliyor bunlar
ayrıca o tabela olayı yok bazısı da dior 100 metre geride balık hane falan ben nie görmüyorum merak ediyorum ayrıca siz trabzondaki ev yapılarını biliyormusunuz bilmiyorsunuz o zaman fazla saçmalamayın mesela apartmanlarda girişlerde ayakkabının çıkarıldığı binalar var merdivenler tamamiyle halı buda çok komiktir belkide eşşekliktir bazılarına göre yazık yazık yazık
-
hocam karadenizlilere hakaret etmioz burda ama.... ne biliym bunlarında %99unun karadenizden cıktııda bi gercek :)
-
walla zıştım gülmekten o ayrı mesele de,beyler o kapı çok sonra yapılmış baksanıza gıcır gıcır duruyo ve eşiğinde de kaynak izi var esas bu kapıyı yapan ustayı(ne kadar usta olduğu çok belli oluyo ama)ve ev sahibini anlından öpmek lazım.inşallah avrupaya felan gitmemiştir bu foto,aynı sivasta danayı hacı murata bindirdikleri gibi.Ayrıca lazları salak deyip aşağılamakta hoş değil.Çünkü vatana en çok sahip çıkanlar da onlar,hatırlayın pkk karadenize yerleşmeye çalıştığında da herifler dağa çıkıp ellerinde tüfeklerle terörist köpekleri kovaladılar,helal olsun onlara