Arap Akrep"İ Bol Bulunca..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim bir arkadaşım var, izmirde bir kızarkadaşı varmış evinde çıkan akrepleri kızartıyormuş, önce söylememiş ne yediğini sarımsaklı baharatlı çıtır bişeymiş, pazardan aldığı birşey sanmış.Yenebilir olduğnu iddia ediyor hatta. Bunun tadı iyi güzel fln diyince akrep yediğini söylemiş, arkadaşta devam etmiş yemeğe. Annatığın yalancısıyım ... E tabi izmirde akrepten böcekten bol bişey yok insan düşünür eninde sonunda şunları yesekmi diye.

Bu herifin yaptığı biraz mallık tipindeki yamukluktan belli zaten, çünkü bir kere hiçbir hayvan / böcek canlı canlı yenmez öldürülür hatta pişirilir bişekilde yemek haline getirilir ... ama hiç bilmediğimiz şeyleri yiyen insanları okadar acaip karşılamıyorum ben, farklı bir coğrafyada yaşıyor ise çevresinde inek koyun tavuk gibi hayvanlar yerine mesela kaplumbağa, aslan , karıncayiyen gibi şeyler olabilir ozaman onlarla besleniyorlardır. Hatta hiç memeli hayvan yoktur e mecburen denizden beslenecekler , mutfak kültürleri ona göre olacak mesela japonlar gibi , o da yoksa yada balık tutacak kadar kafa da çalışmıyorsa hayatta kalmak için böcek yiyecekler. Bide çin gibi hindistan gibi yerler var ne yeseler yetmeyecek o yüzden artık ne bulurlarsa yemeğe başlamışlar tamamen mecburiyetten sanırım, kedi köpek sincap kurbağa böcek larva arı solucan ... içinde besin değeri olabilecek bişey var sonuçta.

izmir i cok iyi biliyon Galiba :)

www.tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

seni sokmayan akrebin a.q.

arap anormal değil anormal olan akrebin ta kendisi .s..kim senin gibi akrebi.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    elevator bunu yazdı:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    böle adamlara nedense içimden ...raamı ye diyesim geliyo :/

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    ne aclar var dunyada yawwwww

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

cepni bunu yazdı:
    ulan bu arapları da hiç boş bırakmaya gelmiyo ha, bikaç yıl boş bıraksan ya puta tapıyolar ya da absürt absürt işler yapıyolar, midesiz herif:D

Tuttum bunu :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Benim bir arkadaşım var, izmirde bir kızarkadaşı varmış evinde çıkan akrepleri kızartıyormuş, önce söylememiş ne yediğini sarımsaklı baharatlı çıtır bişeymiş, pazardan aldığı birşey sanmış.Yenebilir olduğnu iddia ediyor hatta. Bunun tadı iyi güzel fln diyince akrep yediğini söylemiş, arkadaşta devam etmiş yemeğe. Annatığın yalancısıyım ... E tabi izmirde akrepten böcekten bol bişey yok insan düşünür eninde sonunda şunları yesekmi diye.

Bu herifin yaptığı biraz mallık tipindeki yamukluktan belli zaten, çünkü bir kere hiçbir hayvan / böcek canlı canlı yenmez öldürülür hatta pişirilir bişekilde yemek haline getirilir ... ama hiç bilmediğimiz şeyleri yiyen insanları okadar acaip karşılamıyorum ben, farklı bir coğrafyada yaşıyor ise çevresinde inek koyun tavuk gibi hayvanlar yerine mesela kaplumbağa, aslan , karıncayiyen gibi şeyler olabilir ozaman onlarla besleniyorlardır. Hatta hiç memeli hayvan yoktur e mecburen denizden beslenecekler , mutfak kültürleri ona göre olacak mesela japonlar gibi , o da yoksa yada balık tutacak kadar kafa da çalışmıyorsa hayatta kalmak için böcek yiyecekler. Bide çin gibi hindistan gibi yerler var ne yeseler yetmeyecek o yüzden artık ne bulurlarsa yemeğe başlamışlar tamamen mecburiyetten sanırım, kedi köpek sincap kurbağa böcek larva arı solucan ... içinde besin değeri olabilecek bişey var sonuçta.

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:

izmir i cok iyi biliyon Galiba :)

mevzu izmir değil akrep yemek, izmiri gezmişliğim var çok şükür 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

bizde tam TBT kalitesini konuşuyorduk da bu vatandaş nerden geldi böyle ? Ayrıca bana mı diyo kime diyor anlamadım  ...

akrebin anormali mi olur bilmiyorum ama biz "normal" insanlar avuç avuç yeriz gerizekalı ahlaksız akrepleri , şizofren akrepleri külbastı yapacaksın mesela dimi ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3966 Toplam Mesaj: 20