Arap Basını Ve Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

araplar kukla sömürülmüş millettir. petrol vanalarını amerikaya ingiltereye bağlatmış durumda oldukları için abd ve avrupa devletleriyle hiç tartıştıklarını göremezsiniz. oturmuşlar petrole çalışmadan para için geleceğini satıyorlar.

araplardan dost olmaz. nankör millettir benim nezdimde. Onur şeref diye bir haysiyet taşıdıklarını sanmıyorum.

bazıları hala toz pembe rüyalarla yok araplar yok ermeniler rusyaymışta felan filan. ilk önce milletimizin mutfağındaki pişen yemeği düşünmeden altın kaz yeme hayalini bırakın. güneydoğuda bayramdan beri sokak gösterileri olaylar yaşanırken ülke mahvolmuşken siz en iyisi gidin gençliğe hitabeyi okuyun. okuyupta anlayamayanlarda araplaşmış beyinlerdir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

onu bunu bilmem geçen sene davos israille kriz gene ocak ayı bu sene büyükelçi muhabbeti yine kriz yine israille prim yapan erdoğan geçen ocakta davos fatihi erdoğan şimdi sultan erdoğan daha neler görcez bakalım

imza meander
Toplam Hit: 3619 Toplam Mesaj: 23