folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Araplar Bizi Sattı Mı?

Araplar Bizi Sattı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    çerkez etheme sattı diye girmeyin hiç.. boş konuşursunuz.
    araplardan bende nefret ederim çünki objektif tarih öğreniyorum ve tarihi objektif yorumluyorum. ayrıca hadislerin kaynağı olmaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    yaw choban kawga etmiyozda bazı arkdslar kulakdan dolma şeylere inanıyorlar...
    yaw bi kere mantıklı olsa bi insan hz.Muhammed (s.a.v) nie ümettini kabul etmesin ilk ümmeti arap kawmi değilmi???
    mahşer günü bile hz.Muhammed (s.a.v) tek şey istiyecekmiş ümmeti
    Madem peygamber efendimiz ben onlardanım onlar benden değil diye bir laf soylemiş peki neden bir çok harbi bir çok savaşı onlarla yapmış
    Neden dualarında sen benim kavmime yardım et die dua etmiş...
    Onun soyuda arap soyudur.Hz.Muhammed (s.a.v)'de bir araptır...
    Araplara pis diyorlar araplar beyaz giymiyormu ewet peki bi deneyin bi beyaz elbise giyinin kaç gunde kirlencek 2 gün bile sürmez...
    İşte araplar 2 günde bir elbiselerini değişiyorlar niye temiz olmak için...
    Araplara laf soyleyen babam bile olsa kufuru basarım....

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    haha ir2 öldürcenmi hooja sen beni:D nası hadislerin kaynağı olmaz ya:D:D
    sen bana bişi söledin ben onu yazıya geçirdim ve koko kalktı buldu bunu birinin ağzından yada yazıdan bu kaynak olmuomu:D:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    delichoban bunu demiş:
    koko canım:D sen hala tvden izlediklerine inanıyomusun?
    Tv dediğin olay amerikanın kafasının estiği şeler ne izliyip inanıcam tvye
    amk al bi sefe rbole oldu bi polis kulubesi içerde tek polis var gençler çatışıo taşlı sopalı üniversitede
    kanald:alçak polis olaylara müdahale etmedi
    show tv:kahraman polis görev yerini terketmedi
    kanal farketmez x kanal z kanal hepsi abdye çalışıor amk!
    ----------------------------------------------------------------------------
    konunun bunlarla alakası yok.dünya alem biliyor israil'in orda nasıl hak talep ettiğini.yahudiler bi dünya toprak satın almış filistinden.sonunda da topyekün hak iddaa ediyo işte.
    aynı oyunlar bugün urfa da maraşta da oynanıyo.arapların filistinde yahudilere toprak sattığını bilmicek kadardamı okul müfredatı dışında hiç kitap okumadınız ?
    ayrıca çerkes ethem olayı ir in dediği gibi karışıktır.kuvayi milliyelidir zaten ilk zamanlarda çerkes ethem.ismet inönünün artistce düzenli orduya gireceksin olayını hazmedememiştir.falan filan karışık mevzu o

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    ir2 şey etti:
    ayrıca hadislerin kaynağı olmaz.

----------------------------------------------------------------
    lafım sana ilkin hadislerin kaynagı olmaz diyosun şirke giriyosun soliyim kardeşim hadisin kaynagı olmasa nasıl gelcek...
    takivimi açta o gormeyen gozlerinle bak hadislerin altında kimden nakledildiği yazıyor...Bilip bilmedne konusma tarih okumayla musluman olunmaz anca kuran okumayla adam akıllı imanlı yaşamayla musluman olunur...
    Kimsede hadisin kaynagı yok gibi saçma bişey diyemez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    alpcim bende onu anlatıom işte araplar sattı ama cepheyle alakasız bir yerde sattılar hoca
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    şirkle ne alakası var kardeşim cahil cahil konuşma.şirkin anlamını öğren önce bi zahmet

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ir2 cerkez ethem olayı ap ayrı bi olay olayın aslını bende biliyorum cerkez ethem TBMM karsı yapılan ayaklanmaların bir cogunu bastırmıstır.Cerkez ethem düzenli orduya karsı cıkmıstır kimseden emir almamak için sonuc olarak türklere karsı isyan cıkarmıstır ona ve onun taraflarına atılan her kursun bir yunanlıya atılabilrdi.Yani oda yas cıktı :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    “Mekke Emiri Şerif Hüseyin’in Hicaz’da bazı Arap bedevi kabilelerini ayaklandırarak 1916′da İngilizlerle işbirliği yaptığı doğrudur. Ancak, Birinci Dünya Savaşı konusunda genel bir bilgisi ve fikri olan herkes, bunun ‘askeri açıdan’ tayin edici bir değer taşımadığını bilir. İngilizlerin daha sonra yerine getirmediği ‘bağımsızlık vaadi’ ile işbirliğine çektikleri Şerif Hüseyin’in ve oğullarının komuta ettiği bedevi kabileleri, Mekke-Maan hattında, yani ‘asıl cephenin gerisi’nde İngiliz kuvvetlerine yardımcı olmuştur.’Asıl cephe’, önce Şüveyş Kanalı ve Kanal Harbi’nde Türk-Osmanlı kuvvetlerinin geri çekilmesinden sonra Filistin’de kurulmuştur. Filistin’de tek bir Arap ayaklanmamıştır. Suriye’de, Irak’ta, Lübnan’da Türk kuvvetlerini ‘arkadan vuran’ herhangi bir olay olmamıştır. Arapların ezici çoğunluğu, İstanbul’a yani Türkiye’ye sadık kalmıştır… Arabistan Yarımadası’nın Hicaz bölümünden Akabe’ye kadar olan ‘cephe gerisi’ dışında, Arapların Türkleri arkadan vurduğuna dair tarihte herhangi bir kayıt yoktur.”

ahada kaynak size cephe gerisinde satma var !!Osmanlının arap cephesinde yenilmesinde arapların suçu yok bilaer!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    şirkin manasını iyi biliyorum koko hadisin kaynagı olmaz diyosun ulan hadisin kaynagı olmassa bu nasıl gelcek yani diyorsunki sahabeler felam bunları nakletmemiş palawra bunlar yani sen sahabelerin naklettiği şeyleri kabul etmiyorsun bu şirk değilmi asıl senin dediğin cahillik sen cahil cahil konusma

Toplam Hit: 9996 Toplam Mesaj: 62