Araplar Kadar Sevememişiz Türk Kardeşlerimizi?!
-
-
acaba neden tek düzeci geri kafalı ahmak ümmetçi arap taşak yalayıcıları ve abd nin şeyhleriyle yönetilen odun kafalılar diye bi şık eklememişler oraya :S
-
sebebini de uzaktan söyleyeyim C_e_Z_a;
-
Resmen sapkınlaştırdılar bizi. Yok oradaki din kardeşimiz yok buradaki soydaşımız.. Tabi ki yardım eli uzatılmalı.. Peki ya gözümüzün önündeki aynı toprakta yaşayan hem soydaş hem müslüman insanlarımız? İşsiz olan milyonlarca genç arkadaşımız? Okumak için karda kışta onlarca kilometre yol yürüyüp okuluna giden kardeşlerimiz? Öylesine kör bir girdabın içinde ki memleketim yarınımı düşünmekten korkar hale geldim. Gün geçtikçe iç savaş ve / veya bölünme tehlikesi daha da büyüyor. Ve çok yakında kaçınılmaz hale gelecek. Zira sabır da bir yere kadar. En kısa sürede uyanmalıyız, kurtulmalıyız bu kör kuyududan.
Vardır ya Hz. Muhammed (S.A.V), peygamber efendimizin bir sözü; komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir diye. Hangimiz tokuz ki komşumuza yardım edelim?
Birşey yapılması gerekiyorsa önce TÜRKİYE için yapalım..
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
yapay gündem, ordu düşmanlığı ve kaypak politika. 7 senedir Türkiye bundan ibaret!
-----------------------------
By cümleye katılıyorum... -
Seven skilir sken sevilir.
dün azerileri kaybettik yarınımızda bir başka türk kardeşimizi biz sırtımızı kime vericez? Yoksa amerikanın kucağımı tatlı gelecek
-
kürt milliyetçiliği yapan teayip Türk kardeşlerimize nasıl yardım etsin ahmaklar. Adam kürt kardeşleri ile abd ye ve araplara yanaşma yollarını arıyorken bizim TÜRK kardeşlerimize neden yardım etsin ahmaklar... !!! Filistine yaptıkları güzeldi hak verdim sonuçta onlarda müslüman kardeşlerimiz ama TÜRK ve MÜSLÜMAN kardeşlerimize yapılan zulüm karşısında sessiz kalınınca anladımki bunlar Müslümana değil ıraka bakarak yardım ediyorlar. Son sözüm ampule oy atanlar o ampül dönerde bi yerinize girer inşallah.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------seven opulur, open sevilir politikasi olarak goruyorum.
basbakan in davos da araplari savunurken bile Turkmen kardeslerimiz katlediliyordu,
kardes olani degil kalles olan savunuluyor. ben oyle goruyorum.
araplari savundugun kadar koruyup kollamaya calistigin kadar Azerbeycanli kardesleri, Turkmen kardesleri, Turkistandaki kardeslerimizi de savunsa gidip elini opecegim.
araplar oldurulunce "katliam yapiyorsunuz, adam oldurmesini iyi biliyorsunuz"
acik acik Turk kardeslerimiz katledilince "katliam olabilir"
,
dogu sehit olan askerlerimizin arkasindan "sabrimiz tasmak uzere" aciklamasina benziyor bu diyaloglar, bu aciklamalar
-----------------------------Davosta derken bahsettiğin topluluk ,arap olarak nitelendirdiğin filistinliler değilmidir?
filistin ile Türkmen leri bir tutmak neyin nesidir? sen kaç yıl öncesine kadar Türkmenlerden bahsediyordun?Türkmen ozamanda Türkmen değilmiydi?
Yine aynı halk değilmiydi? Şimdi ne olduda birden Türkmenlerin fedaisi kesildik?
saddam , zulmü Türklere şirin görünmek adına ve Türklerle ters düşmemek adına engelliyordu fakat Türkmenler Özgürlermiydi?cahil konuşuyorsun bilmiyorsun yada araştırmıyorsun yada yaşın çok genç görmemişsin vs vs ..
arapları savunduğun kadar azerileri savunsaydın diyorsun kusura bakma ama ülke politikası menfaatleri böyle birşey işte.
ermeniler tüm dünyanın desteklediği bir şekilde Türkiye ve diğer Türk cumhuriyetleri arasındaki toprak bütünlüğünü bir bıçak gibi yarıverdi... istersen haritada işgal ettikleri bölgeye bir gözat..
ülke menfaati değilse bu ,suç azeri katliamının yaşandığı özal hükümetinindir.
daha düne kadar radikal islamcı rabiacı türkistanlılıar vs diyordunuz ne olduda pusulanız doğuyu batı gösteriyor şimdi?
?
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------sebebini de uzaktan söyleyeyim C_e_Z_a;
-----------------------------tecavüz ettiğini sen gördün mü diyor bir de :S yatak odasına girseydik keşke var mı böyle bir şey ne kadar asalak bi kültür bu ya
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Davosta derken bahsettiğin topluluk ,arap olarak nitelendirdiğin filistinliler değilmidir?
filistin ile Türkmen leri bir tutmak neyin nesidir? sen kaç yıl öncesine kadar Türkmenlerden bahsediyordun?Türkmen ozamanda Türkmen değilmiydi?
Yine aynı halk değilmiydi? Şimdi ne olduda birden Türkmenlerin fedaisi kesildik?
saddam , zulmü Türklere şirin görünmek adına ve Türklerle ters düşmemek adına engelliyordu fakat Türkmenler Özgürlermiydi?cahil konuşuyorsun bilmiyorsun yada araştırmıyorsun yada yaşın çok genç görmemişsin vs vs ..
arapları savunduğun kadar azerileri savunsaydın diyorsun kusura bakma ama ülke politikası menfaatleri böyle birşey işte.
ermeniler tüm dünyanın desteklediği bir şekilde Türkiye ve diğer Türk cumhuriyetleri arasındaki toprak bütünlüğünü bir bıçak gibi yarıverdi... istersen haritada işgal ettikleri bölgeye bir gözat..
ülke menfaati değilse bu ,suç azeri katliamının yaşandığı özal hükümetinindir.
daha düne kadar radikal islamcı rabiacı türkistanlılıar vs diyordunuz ne olduda pusulanız doğuyu batı gösteriyor şimdi?
?
--------------------------
vay be saddam zamaninda Turkmenler katlediliyordu ve bunu bizden gizlemeyi basarabiliyordu oyle mi ?
sacma konusuyorsun zira Turklere zarar verilmiyorken ne diye cikipta konusalim. eskiden Turkmenlerle ilgili bir olay vardi da susuyormuyduk ?
saddamin zamaninda irakdan kacanlari birak saraydan bile kacip Turkiye ye siginan binlerce insanlardan niye duymadik Turkmenlerin katledildigini ?veya o zulumden hic bi tane Turkmen kacamadi mi gelip Turkiye ye haber verecek.
ben hicbir gazetede hicbir televizyonda okudugumu hazirlamiyorum saddam in Turkmen leri katlettigini varsa elinde boyle bir gazete dokuman paylas bileyim ogreneyim aydinlanayim.
-
politika diyorsun ecevit zamaninda tum dunya rum kesiminin yunan kesiminin arkasindaydi. peki ne oldu yine girdik kibris a. bugun ermeniye birsey soyleyemiyorsan bunun ismi politika degil BASIRETSIZLIKTIR.
ben cikip rabia yi savunmuyorum, cinde yasayan Turk kardeslerimeze cinlilerde bile olmayan haklar veriliyorken, kalkip ben sunu isterim bunu isterim diye ortaligi karistirmanin hic anlami yok.
rabia kisisi gozumde ulkeyi karistirmaya calisan amerikanin arkasinda oldugu kisidir.
peki sen simdi bunca olay karsisinda susup pasif politika izleyenlerden hesap sormak yerine, neden susuyorsunuz kardesim diyenin karsisina dikiliyorsun ?