Arayanı Söyleme Programını Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar telefonu konuşturma peşindeyim. çok çeşitli programlar buldum yaptımda ama; biri aradığında yada mesaj geldiğinde sesli olarak haber vereceğini düşündüm, yaptımda. benzer şekilde ilk akıllı telefonlar zamanında "arayanı söyle" gibisinden bişeyler vardı. arandığında tamamen ingilizce aksanıyla konuşuyordu telefon, hatırlarsınız. benzer şekilde google playda arama yaptım. bi program yükledim ismini tam hatırlamıyorum. programda arandığında veya mesaj geldiğinde ne diyeceğini kendimiz yazıyoruz, programda söylüyordu. örneğin; arama geldiğinde ismim yağız "yağız beeeeey arama var" yazdım bunu söylüyo hemen sonra arayanın adını söylüyor açmazsak arama bittiği zamanda "yağız beeeeey arama bitti" yazdım bunu söylüyo ve mesaj geldiğindede "yağız beeeeeey mesajınız var" yazdım bunu söylüyo hemen sonra mesajda yazılanı söylüyor sonrada "yağız beeeey mesaj bu kadar" yazdım bunu söylüyo. hepsini gayet güzel tükçe lisanıyla bay bayan seçebiliyoz ben tabiki bayan seçtim (: sanki bi bankacı bayanın sesiyle söylüyo (((:

dün telefonu formatladım. gerekli olanları ne zaman nasıl yaptıysam telefona mail adresimi girince bide wifiyi bağlayınca senkronizasyon muhabbbetine otomatik olarak kuruyor. ama işte bu program senkronizasyon muhabbetine dahil olmamış. programın ismi neydi? gören duyan bilen var mı? ben aradım ama bulamadım. hep farklı farklı şeylere denk geldim. ya konuşmuyo ya ingilizce aksanıyla konuşuyo ya sadece arayanın adını söylüyo mesajda hiçbişey yok. bu programı bilen var mı???

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

@PanXer 'in açtığı @MkYb nin sonradan güncel tutmaya çalıştığı (~ her telefonda Mutlaka olması gereken programlar, listesi adlı ) Başlığa, Senin bu sözünün ettiğin Programı Post ettiğini hatırlıyor gibiyim. 

başlığı bulamaz isen sonra bulurum. @MkYb profilinden bakabilirsin. Tabi 10un üzerinde başlık açmadıysa( Yeni bir Kusur tanımı ^^D` )

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

google play storede eski yüklediğin programlar Kİtaplığım yada başka bir isim altında duruyor ordan girip programı simgesinden adından tanırsın

bi bakmalısın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jocus
    jocus's avatar
    Erkek

Upp banada lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bu adres'de 

https://www.tahribat.com/forum/her-akilli-telefonda-olmasi-gereken-uygulamalar-239056/12#msg3012153

yazdığın mesajdaki uygulama, aradığın uygulama değil mi?

"

arayanın adı spiker

"

RitmFarbRacourci tarafından 05/Nis/19 02:07 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 973 Toplam Mesaj: 5
arayanı söyletme