Arayüz Tasarım Programı
-
bunu kurdum linux'a.Çalışma izni verip (klasör'e gidip chmod +x sketcher ) sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
-
şimdi ne işe yarıyor bu program ?
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------şimdi ne işe yarıyor bu program ?
-----------------------------siteler için tasarım yapıyorum, ne nerde olacak, ne olacak diye.Resim çıktısını alıyorum, karşılaştırıyorum.Hangisinin nasıl birşey olacağını görüyorum.Karar verdiğimde siteyi o dizayn yapıcam.
-
buradaki öneriler işime yarar
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------siteler için tasarım yapıyorum, ne nerde olacak, ne olacak diye.Resim çıktısını alıyorum, karşılaştırıyorum.Hangisinin nasıl birşey olacağını görüyorum.Karar verdiğimde siteyi o dizayn yapıcam.
-----------------------------e hocam dediğini Photoshoptan CorelDRWdan yapabiliyoruz zaten :) ben mi yanlış anladım.. dalga mı geçtin naptın hocam sen yoksa :D
-
adobe rünü bilmiyorum.Tavsiye istedim zaten.
https://gomockingbird.com/mockingbird/
girip bakarsan anlayacaksın nasıl birşey dediğimi.
Ki bunun indirilebilen versiyonunu bulamadım.
-
evet gerekli olabilir, konuyu takip ediyorum...
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------adobe rünü bilmiyorum.Tavsiye istedim zaten.
https://gomockingbird.com/mockingbird/
girip bakarsan anlayacaksın nasıl birşey dediğimi.
Ki bunun indirilebilen versiyonunu bulamadım.
-----------------------------he tamam açmıştım ancak flash olduğundan beklemedim sekmeyi geçtim sonradan bu neydi diye kapatmıştım sekmeyi..
tekrar baktım tamam hocam işte bildiğimiz basitten ne nerde olsun yani.. ee onun yerine Photoshopu kullan hocam sende.. çok daha güzelini yaparsın ki.. (.PSD) halinde olanlar var onları editle rahat rahat yaparsın istediğini.. onu al buraya koy bunu al oraya koy.. hem çıktı alınır herbişey yapılır hocam
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bız en temel taslakları psd de yapıyoruz hadı hıc bılmıyorsan paınttlede cızılır ama katman vs olmaz
psd de kabataslakta yapabılırsın en ınce detaylarına kadar da yapabılırsın aslında.ama bu programlarda renk vs unsuru olmadan yapıyormussun sanırım.
En son buldugun ve de ındırdıgının lınkını verırsen wındows ıcın bır bakalım deneyelım bızde
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bız en temel taslakları psd de yapıyoruz hadı hıc bılmıyorsan paınttlede cızılır ama katman vs olmaz
psd de kabataslakta yapabılırsın en ınce detaylarına kadar da yapabılırsın aslında.ama bu programlarda renk vs unsuru olmadan yapıyormussun sanırım.
En son buldugun ve de ındırdıgının lınkını verırsen wındows ıcın bır bakalım deneyelım bızde
-----------------------------https://gomockingbird.com/mockingbird/
şu sitedekine baksana bi hocam bunu hertürlü yaparsın PSde yapsın il görür.. ben olsam hiçbilmesem a4 kağıda çizerdim sketch gibi