Arcade Makinam Geldi (Eski Atari Makinası) Ss' Li
-

-
Hocam sağlam iş.
Bende zamanında almayı düşünüyordum sonra vazcaydım.
Ama bir gün tbt olarak gelip bir vs atalım :|
He ayrıca.
Just, poor people. diyorum bende :| -

-
air buster (.) oyunu varmı içinde , çocuklugumda günlerce epey bi jeton harcamıştım bitirene kadar, artık o kadar çok oynamıştımki gözlerimi kapattıgımda uzay boşlugunda leblebileri vuruyordum
-
bu tür fantezileri büyütmenize gerek yok. robinsonun sahip olduğu bir çok şeye sizde sahip olablirsiniz .
antalya bölgesinde yaşayıp 1500 lira maaş alan herkes xbox wii atari kutusu masaj koltuğu lüx segment bir araba veya ev kredisine girebilir.
ha yavaş yavaş sahip olursunuz ama bunlara sahip olmak öyle uçuk birşey değil.
masaj koltuğunun kralı 3000 lira değilmi 4 ay taksitle alırım fotosunu koyarım ondan sonra robinsonun pabucunu dama atarım.
nede içinize ateşler düştü yahu. toplasan kaç para o sistem.
uğraşsam aynısını 500 liraya mal ederim yemin ederim.
asıl sevindirici olan param olmadan sahip olduğun birçok şeye benimde sahip olabilmemdir.
-
Adamlardaki urune o para verilir ancak sendeki sisteme 5 kurus verilmez. Yazik etmissin parana keske gittigidiyordaki o temsili resim gibi olaymis. senin bilecegin iş sonucta. Sen zevk aliyorsan bize hayirli olsun demek duser. Adamlarinda iyi reklami olmus bu arada.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Zengin olmak ne güzel bisey lan.
:D
-

-
Hocam hayirli olsun. Arcadeye uyarlama güzel bir cift kişilik oturma masasi ayarlar san on mumara olur.
-
Hocam zengin olduğunu biliyorduk ama kazık yemişsin kusura bakma.
genede hayırlı olsun.
DrKill tarafından 20/Tem/14 11:23 tarihinde düzenlenmiştir