Arcelik Ankastre Set Alacagim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Merhabalar. Ankastre set bakiyorum. Arcelik marka dusunuyorum. Arcelik satis magzasi olan yada calisanlar varsa model verecegim uygun fiyat verebilirseniz alacagim.

OCD 673 FDW Ocak 

9771 sdi firin

Suan aklimdaki modeller.

Elinde temiz yeni model olan varsa onuda degerlendirebilirim.

Veya arcelik alma iyi degildir diyip marka ve model onerisinde bulunacak varsa onerilerilerede acigim.

Tesekkurler.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

Alma hocam, ocakta leke kalıyor. Değişim yapıldı yine leke kalıyor. Servis geldi, "abi yine değiştirelim istersen ama yine leke kalır" dedi

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Arcelik mi almayayim. Ozellikler arasinda leke kalmaz diye ozellik belirtilmis bazilarinda. Sendekilerde de mi leke kalmaz yazdigi halde leke kaldi.

Cam olmasin mi diyorsun veya.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bende tum beyaz esya vs arcelık guzel hoş ama leke kalmaz olayı fıs leke yapıyor  

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı

bende tum beyaz esya vs arcelık guzel hoş ama leke kalmaz olayı fıs leke yapıyor  

Ankastremi hocam senin ocak da. Ocagin modelini yazabilirmisin ankastre ise

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Birde komşular bosch almislar arcelik iyi degil dediler. Dogru olamaz dedim icimden. Arcelik bosch dan kotu urun uretemez bence

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evdeki hemen hemen her ürün arçelik. 

Yorumum:

- Arçelik ürünlerini almayın, aldırmayın.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

Birde komşular bosch almislar arcelik iyi degil dediler. Dogru olamaz dedim icimden. Arcelik bosch dan kotu urun uretemez bence

Naptın hocam. Beyaz eşyada sıralamam Miele>Siemens>Bosch>Aeg

Diğer markalara dönüp bakma bile. Teknolojide Almandan şaşmıcaksın.

Florenzi tarafından 16/Eyl/16 21:37 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Ailem için son günlerde bu konuda çok araştırma yaptım. Siemens veya Bosch tavsiye ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam yanlış bilgilendirme olmasın ama Bosch ürümleri de Siemens fabrikasında üretiliyor diye biliyorum. Ya da tam tersi. Yani Siemens BOsch pek fark etmiyor ama gördüğüm kadarı ile Siemens'in kampanyaları daha cazip.

Ayrıca size şöyle bir anımı anlatmak isterim. Askerden gelince anneme kıyamadım ve bozuk olan bulaşık makinemizi yenileme kararı aldım. Makine Arçelik'ti ve belki 10000 kere teknik servis gelmişti. Bu nedenle araştırıp en iyisini alacağım dedim. Marmara Forum alt katındaki her dükkana girdim ve fiyat aldım. En son Siemens'e girdiğimde arkadaş çok ilgili ve bilgiliydi, güzel bir sohbete başladık. Bana dedi ki, bu 5, 10, 20 program olayları yalan dolan, kadınlar bunlarla uğraşmıyor bile. Sana gereken 1 tane ayar düğmesi var. Al bu tek programlı makineyi yeterli dedi. 800 tl verdim alete ve annem 3 senedir kullanıyor, bir kere tık etmedi. Kadının kendisi bana o diğer programları kullanmıyorum zaten dedi.

Ayrıca bu arkadaşın dediği bir diğer husus da şudur; Arçelik, Vestel, Beko vs ürünler öğrenci evi aletleridir. 3 - 5 sene sonra kaldırıp atar veya büyük paralar verip yaptırırsın. Bosch veya Siemens gibi ürünler de 30 sene dayanmaz ama en azından verdiğin paraya değecek kadar çalışırlar, demişti.

Benden söylemesi.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Cam ocakların hepsin de kireç benzeri leke kalıyor, buna engel yok.. Ankastre servislerin bakım seti dışında :) (100-120TL)

Benim bildiğim Siemens, Bosch aynı bandın ürünleri eskiden kaliteydi ama şu an proje peşinde koştukları için (proje de düşük fiyat esastır) kalitenin yerlere indiğini düşünüyorum.

Franke alt markası Dominox ya da Miele gereksiz pahalı ürünlerdir. Marka alıyorsun Marka

Teka, Silverline ve daha bi çoğu adını duymadığın ankastre set markaları ve bildiğimiz Vestel,Beko,Arçelik vs..

Fırın da dokunmatik ekran dışında seçme ihtimalin varsa bence dokunmatik alma

Seçtiğin ürünler de fiyatı yüksek ürünlermiş, fırın da çok program olunca kendi yapmıyor, ocağın voklu olması iyi sanırım, seçtiğin özelliklere göre bi kaç marka arasında birebir özellikleri tutturmaya çalışıp fazla para vermemeye bak

Ben Teka seçtim, istediğim özellikler de uygun satın alma şansım vardı

Neye için ısınıyorsa onu al keza camda çatlıyor,fanda bozuluyor vs... vs.. hepsi bozuluyor.

boş
Toplam Hit: 3530 Toplam Mesaj: 26
ankastre