Arcelik Ankastre Set Alacagim
-
Merhabalar. Ankastre set bakiyorum. Arcelik marka dusunuyorum. Arcelik satis magzasi olan yada calisanlar varsa model verecegim uygun fiyat verebilirseniz alacagim.
OCD 673 FDW Ocak
9771 sdi firin
Suan aklimdaki modeller.
Elinde temiz yeni model olan varsa onuda degerlendirebilirim.
Veya arcelik alma iyi degildir diyip marka ve model onerisinde bulunacak varsa onerilerilerede acigim.
Tesekkurler.
-
Alma hocam, ocakta leke kalıyor. Değişim yapıldı yine leke kalıyor. Servis geldi, "abi yine değiştirelim istersen ama yine leke kalır" dedi
-
Arcelik mi almayayim. Ozellikler arasinda leke kalmaz diye ozellik belirtilmis bazilarinda. Sendekilerde de mi leke kalmaz yazdigi halde leke kaldi.
Cam olmasin mi diyorsun veya.
-
bende tum beyaz esya vs arcelık guzel hoş ama leke kalmaz olayı fıs leke yapıyor
-
uz-i bunu yazdı
bende tum beyaz esya vs arcelık guzel hoş ama leke kalmaz olayı fıs leke yapıyor
Ankastremi hocam senin ocak da. Ocagin modelini yazabilirmisin ankastre ise
-
Birde komşular bosch almislar arcelik iyi degil dediler. Dogru olamaz dedim icimden. Arcelik bosch dan kotu urun uretemez bence
-
Evdeki hemen hemen her ürün arçelik.
Yorumum:
- Arçelik ürünlerini almayın, aldırmayın.
-
MuhammeT bunu yazdı
Birde komşular bosch almislar arcelik iyi degil dediler. Dogru olamaz dedim icimden. Arcelik bosch dan kotu urun uretemez bence
Naptın hocam. Beyaz eşyada sıralamam Miele>Siemens>Bosch>Aeg
Diğer markalara dönüp bakma bile. Teknolojide Almandan şaşmıcaksın.
Florenzi tarafından 16/Eyl/16 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Ailem için son günlerde bu konuda çok araştırma yaptım. Siemens veya Bosch tavsiye ederim.
-
Hocam yanlış bilgilendirme olmasın ama Bosch ürümleri de Siemens fabrikasında üretiliyor diye biliyorum. Ya da tam tersi. Yani Siemens BOsch pek fark etmiyor ama gördüğüm kadarı ile Siemens'in kampanyaları daha cazip.
Ayrıca size şöyle bir anımı anlatmak isterim. Askerden gelince anneme kıyamadım ve bozuk olan bulaşık makinemizi yenileme kararı aldım. Makine Arçelik'ti ve belki 10000 kere teknik servis gelmişti. Bu nedenle araştırıp en iyisini alacağım dedim. Marmara Forum alt katındaki her dükkana girdim ve fiyat aldım. En son Siemens'e girdiğimde arkadaş çok ilgili ve bilgiliydi, güzel bir sohbete başladık. Bana dedi ki, bu 5, 10, 20 program olayları yalan dolan, kadınlar bunlarla uğraşmıyor bile. Sana gereken 1 tane ayar düğmesi var. Al bu tek programlı makineyi yeterli dedi. 800 tl verdim alete ve annem 3 senedir kullanıyor, bir kere tık etmedi. Kadının kendisi bana o diğer programları kullanmıyorum zaten dedi.
Ayrıca bu arkadaşın dediği bir diğer husus da şudur; Arçelik, Vestel, Beko vs ürünler öğrenci evi aletleridir. 3 - 5 sene sonra kaldırıp atar veya büyük paralar verip yaptırırsın. Bosch veya Siemens gibi ürünler de 30 sene dayanmaz ama en azından verdiğin paraya değecek kadar çalışırlar, demişti.
Benden söylemesi. -
Cam ocakların hepsin de kireç benzeri leke kalıyor, buna engel yok.. Ankastre servislerin bakım seti dışında :) (100-120TL)
Benim bildiğim Siemens, Bosch aynı bandın ürünleri eskiden kaliteydi ama şu an proje peşinde koştukları için (proje de düşük fiyat esastır) kalitenin yerlere indiğini düşünüyorum.
Franke alt markası Dominox ya da Miele gereksiz pahalı ürünlerdir. Marka alıyorsun Marka
Teka, Silverline ve daha bi çoğu adını duymadığın ankastre set markaları ve bildiğimiz Vestel,Beko,Arçelik vs..
Fırın da dokunmatik ekran dışında seçme ihtimalin varsa bence dokunmatik alma
Seçtiğin ürünler de fiyatı yüksek ürünlermiş, fırın da çok program olunca kendi yapmıyor, ocağın voklu olması iyi sanırım, seçtiğin özelliklere göre bi kaç marka arasında birebir özellikleri tutturmaya çalışıp fazla para vermemeye bak
Ben Teka seçtim, istediğim özellikler de uygun satın alma şansım vardı
Neye için ısınıyorsa onu al keza camda çatlıyor,fanda bozuluyor vs... vs.. hepsi bozuluyor.