Arçelikte Çalışan Yakını Olan Lütfen Yardım..
-
Yeni Almış Olduğumuz Arçelik 5094 NFG Buz Dolabı İlk Çalıştırmada Sürekli Düdük ( Uyarı Veriyor) Sonra Ekonomi tusuna basıyorum susuyor..5 dk kadar sonra tekrar ötmeye çalısıyor..aynı araçlardaki park sensörü gibi..Hiç bir anlam veremedim..Makina Daha bugün geldi ve kuruldu..kurulum esnasında adam kurarkende fişi taktıktan sonra düdük çalmıs ama susar bu demiş.Ve Hala çalıyor..
Bu Konuda Yardımlarınızı Bekliyorum..
-
Acaba bu fırınlarda falan oluyoya zemin yamuk olunca ötüyolar falan öyle birşeymi ?
-
hocam yetkili servisi arayıp söyleyebilirsiniz 2.elmi aldınız garantisi yokmu ?
-
hocam aslında güzel sabahlarıda işe uyandırır
-
yok hocam sıfır aldık daha 1 gün bile olmadı 12 saat filan oldu kurulalı arıyorum müşteri hizmetlerini ama açan yok telefona bakanda yok.
Acaip Biş yaaa.Bir buzdolabı sürekli ötermi yaa. Kullanım Klavuzundada birsey yazmıyor anlamadım vallahi.
-
Ara istanbul arçeliği kapına kadar gelip hallederler.
-
fişi çek dolop üstünde bölme vesogutmaya aynı anda bas ve fişi tak prg kendini sfırlayacal 15 sn den fazla bas düzelir
-
baslikta smile yasak. konu silinir kanimca :)
-
bizim evde bosch vardı ilk çalıştırmada o da öyle uyarı veriyordu fiş açık bekle motor bi alışsın
-
Bizim Bosch buzdulabı dolabın kapağını açık unutunca veya uzun süre açık bırakınca sıcaklık düştüğünden uyarı veriyordu dıt dıt dıt diye :) Belki ilk taktığından sıcaklığını düşük görüyor o yüzden uyarı veriyor,biraz çalışsın soğumaya başlasın ayarladığınız dereceye kadar sonra susar.
-
Evet Arkadaslar Üzülerek Söylüyorum..
Ambalajından Yeni Çıkarılan Fakat Fişi Prize Takıldığı Anda Arızalı Olduğu Belli Olan Bir Buz Dolabına Sahip Olduğumu Yetkili Servis Babama Söylemiş..Aksam Eve Gittiğinde Tam Olarak Hangi Parçanın Arızalı Olduğunu Söyleyeceğim.
Kurulumdan itibaren 12 saat geçti..İlk Çalıstığı anda zaten Sürekli Sesli İkaz Veriyordu.
yani SIFIR MALı Ambajında iken zaten arızalı imiş..
Şimdi Ne yapmalıyım..
Ürün iadesimi
Yoksa Garantiden Parçası Değişecekmiş Değişsinmi.