folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Archers Şeftalili Likör?

Archers Şeftalili Likör?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı
    muhabir22 bunu yazdı

Vodka, cin ve elindeki archerstan 4er cl dibi kalın rakı kadehin varsa dök, en son sodayı ilave et ama şişenin tamamını değil yarısını falan... bardağın ağzını peçeteyle kapayarak hızlıca sert bi zemine vur ve fondip yap.. meşhur hönönö dür :)

ulan o hönönö öyle miymiş ya :D

çok cahil hissettim kendimi dflgkjdfsg

http://www.uludagsozluk.com/k/hönönö/

la likör sek gider mi :D

hacı hafif ama tatlı birşey istiyorsanız kız arkadaşlarınızızn da içebileceği 

shaker içine  süt + malibu + şeker. Karıştırın ve afiet ile için.

Kokusu mükemmeldir. 

img_340411.jpg%20%28426×568%29

Yada cardinal melon iyidir.

bargorsel5.jpg%20%28250×375%29

PanxeR tarafından 20/Mar/14 02:51 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tam hönönö yapılıyor bunla dicektim biri demiş. 3 efes üstüne 3 tane de bu hönönö den çakınca çok güzel oluyo çok da iyi oluyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

http://www.uludagsozluk.com/k/hönönö/

la likör sek gider mi :D

hacı hafif ama tatlı birşey istiyorsanız kız arkadaşlarınızızn da içebileceği 

shaker içine  süt + malibu + şeker. Karıştırın ve afiet ile için.

Kokusu mükemmeldir.

Peh, benim eski hatun severdi bu zıkkımı. Bir defa deneyeyim demiştim de şurup gibiydi tadı, para verseler içmem bir daha. :D

Toplam Hit: 4465 Toplam Mesaj: 14