Arduino Rubber Ducky

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam bunu pcye takınca anti uyarı falan vermiyor mu ? Bide win 10 anniversary pack yüklü pcdede iş görür mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hocam bunu pcye takınca anti uyarı falan vermiyor mu ? Bide win 10 anniversary pack yüklü pcdede iş görür mü?

Windows 10 üzerinde çalışan Payload'ları kullanabilirsiniz hocam. Cihaz klavye olarak göründüğü için uyarı vermiyor antivirüsler

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bunların usb olanları var ama 44 dolar  acaba daha ucuz alabilecegimiz bir yer  var mı? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Bunların usb olanları var ama 44 dolar  acaba daha ucuz alabilecegimiz bir yer  var mı? 

Konuda arduino ile yapmaktan bahsettim, 15 TL arduino mini pro ile yapabilirsiniz. Ayrıca rubber ducky ile aynı micro işlemciyi kullanan bir kaç usb disk varmış onları temin edip firmware değiştirerek usb rubber ducky haline getirebiliyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Konuda arduino ile yapmaktan bahsettim, 15 TL arduino mini pro ile yapabilirsiniz. Ayrıca rubber ducky ile aynı micro işlemciyi kullanan bir kaç usb disk varmış onları temin edip firmware değiştirerek usb rubber ducky haline getirebiliyor

daha ufak olması açısından usb dedim hocam ama güzel döküman olmuş , olmadı alayım bi aurdino

http://www.robotistan.com/arduino bunlardan hangisini almam gerek

KaptaN tarafından 20/Ara/16 22:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

daha ufak olması açısından usb dedim hocam ama güzel döküman olmuş , olmadı alayım bi aurdino

Şuan çok araştıramıyorum kusuruma bakma 8 GB Toshiba TransMemory-MX USB 3.0 bunun chipseti ile rubber ducky chipseti aynı biraz araştırıp benzer chipsete sahip başka flash bellekler bulup satın alıp deneyebilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Şuan çok araştıramıyorum kusuruma bakma 8 GB Toshiba TransMemory-MX USB 3.0 bunun chipseti ile rubber ducky chipseti aynı biraz araştırıp benzer chipsete sahip başka flash bellekler bulup satın alıp deneyebilirsin

teşekkürler hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dijitalxyz
    dijitalxyz's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 16142 Toplam Mesaj: 19
rubber ducky