folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Arduino Serial Port Mantığı

Arduino Serial Port Mantığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aercys
    aercys's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bi bende öyle ama :( Acaba sistem dosyalarında bişeyler mi eksik ? System32 de

Hocam Arduino için gerekli olan usb driverını yeniden yükleyip dene bakalım. 

0x62 0x75 0x6e 0x75 0x20 0x79 0x61 0x7a 0x61 0x6e 0x20 0x74 0x6f 0x73 0x75 0x6e 0x2c 0x20 0x6f 0x6b 0x75 0x79 0x61 0x6e 0x61 0x20 0x6b 0x6f 0x73 0x75 0x6e
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    aercys bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bi bende öyle ama :( Acaba sistem dosyalarında bişeyler mi eksik ? System32 de

Hocam Arduino için gerekli olan usb driverını yeniden yükleyip dene bakalım. 

Yükledim CDM WHQL  falan diye bir driver vardı birde arduinonun kendi sitesindeki driveri indirdim yükledim yemedi gene

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aercys
    aercys's avatar
    Erkek

Arduinoyu bilgisayara takdığında bilinmeyen aygıt listeleye ekleniyor mu? 

0x62 0x75 0x6e 0x75 0x20 0x79 0x61 0x7a 0x61 0x6e 0x20 0x74 0x6f 0x73 0x75 0x6e 0x2c 0x20 0x6f 0x6b 0x75 0x79 0x61 0x6e 0x61 0x20 0x6b 0x6f 0x73 0x75 0x6e
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Diğer Aygıtlar / USB2.0-Serial diye geliyor

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hacım C ile aynı kodlayıp, sadece java ile kodluyorum demek için bu kadar işkence çekmenin manası nedir. Aç arduino editörü C ile yazarken keyfine bak.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hacım C ile aynı kodlayıp, sadece java ile kodluyorum demek için bu kadar işkence çekmenin manası nedir. Aç arduino editörü C ile yazarken keyfine bak.

Abim Arduino da Socket.io nasıl çalışacak ? :( Çalıştırmak için Java/C#/Javascript gibi dillere ihtiyacım yok mu ? Yani Arduinonun canı ne ki Socket çalıştırayım :(((((((( Arduino da yazıyorum zaten program ama Socket çalıştırmam lazım ki aynı ağda kullanabileyim.. 

https://github.com/chadstachowicz/socket_io_arduino_cc3000

Şurda bişeyler var ama çözemedim bunu da denedim de nasıl çalışacak ki bu şekilde sonuçta aynı ağa bağlı değil buna birde Wifi modülü entegre etmek gerekiyor.. Öğrenci olduğum için de yemiyor o kadar ileriye gitmek şuanlık :/

Toplam Hit: 9474 Toplam Mesaj: 37
arduino arduino