Aref Yine Döktürdü
-
başını izleyemedim sonlarına denk geldim herkes ayakta alkışlıyodu. tabiiki bi numarası var hatta 2 saate buraya yazan olur ama yinede tebrik etmek lazım yapabilmiş.
-
zamanda yolculuk mu yapiyo bu eleman ne amk
-
ya hadi amk koyun su videoyu da bizde izleyelim amk seyini meraktan catlayacam hjerkez mesaj atıo show a bak die:D
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
-----------------------------
video var mı ?
----------------------------- -
planlı çalışılmış gibi geldi bana hülyanın arkasında oturan yani gazeteyi atacağı bölgedeki seyirciler seçilmiş gibi geldiler bana o bölgeden biri seçildiği gibi KADER yazılması planlı yapıldı gibi geliyor bana gerisi zaten yani jürinin düşündükleride planlı çalışılmıştır düşünüyorum bakalım çözmeye çalışıyorum :)
-
enteresan bir olay bende şaşırdım
-
ilk yaptıklarında da cok sasırmıstık ama videoyu yavaslatarak 2-3 kere izledigimizde neredeyse tüm numaraları cözmüstük.. yine öyle olur bence, programı izlemedim, bu tür oyunlarda seyirciyle anlasıldıgını düsünüyorum ben..
-
video varsa çok makbule geçer
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------
ya hadi amk koyun su videoyu da bizde izleyelim amk seyini meraktan catlayacam hjerkez mesaj atıo show a bak die:D
---------------------------kızın eline gazete vermişti oraya rast geldım bende varsa tamamı koyun yaw
-
Buna anca "kader inanir" hacilar :) Kiza gazete kagitlarini karistir cek diyor, kiz elini sokup karistiryor ama kagitlar nedense karismiyor :) dedigim gibi buna anca kader inanir !