Aref'in Son Yaptığı Numaranın Sırrını Çözmüşler.
-
-
izlemeden yorum yapayım. Bok var sanki. Niye çözmüşler. Bi taraflarınamı batmış
-
yaw adam ilisyonist tabiki güçleri yok :) izle keyfine bak ya
-
Bu sefer 24 saaten fazla sürdü çözme olayı
bu arada favorim oğuz engindi
arefinki hile ama oğuzunki el çabukluğu ve yetenekti :/
-
mantikli..
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Bu sefer 24 saaten fazla sürdü çözme olayı
bu arada favorim oğuz engindi
arefinki hile ama oğuzunki el çabukluğu ve yetenekti :/
-----------------------------
aynen oğuz engin daha iyiydi bu aref dumanı nasıl çıkarttı? -
adamın numaralarını çıkartınca rahatlıyolar böle yüce bir duygu ego tatminliği falan geliyo her halde bilmiyorum artık adam ilizyonist bencede başarılı helal olsun niye bu kadar irdeleniyor anlam veremiyorum . . .
-
Aref e başından beri ayar oluyordum. Onun Yaptığı Sihirbazlık Falan Değil. Doğa Üstü Güçleri Varmış Gibi Gösteriler Yapıyordu. Bunu Yapmak Zaten Milleti Aptal Yerine Koymak Gibi Birşey... Oğuzunki Kat be Kat Daha İyi Ve Kaliteliydi Bence Finale O Kalmalıydı Son 2 ye... Sefa Sonuna Kadar Hak Ediyor... Arefin Marifetlerinin Hilesi Bir Günde Çözülüyor. Oğuzun Hileleri Nerede Göremiyoruz Daha ? Ya da Koydularda Ben Görmedim. İkisi ARasındaki Kalite Ortada
-
oh rahatladık sonunda. bende cin falan mı var diye düşünüp akşam zor uyumuştum.
-
DeTr bunu yazdı:
-----------------------------
adamın numaralarını çıkartınca rahatlıyolar böle yüce bir duygu ego tatminliği falan geliyo her halde bilmiyorum artık adam ilizyonist bencede başarılı helal olsun niye bu kadar irdeleniyor anlam veremiyorum . . .
-----------------------------turk milleti kardes nedersin cekememek hat safhada cikip gotu yemiyor yapmaya adamin sirlari cozmeye ugrasiyor guluyorum resmen adam heralde guclere sahip degil adamin isi bu karalama kampayalari son surat devam ediyor tebrik ediyoruz sizleri.
-
aref bu gidişle işi bırakır, ya her seferinde sıfır numara bulacak, yada çözülemeyecek numara bulacak, oda zor gibi