Arena-Tr Davetiye ?
-
0zqur bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar arena-tr davetiyesi lazım.
İsteyene karşılığında turktorrent, bitturk, torrentleech, demonoid, zemunda yada depodepo.fr davetiyelerinden birini yollayabilirim.
ozquryilmaz@hotm......
-----------------------------Bu şahsiyete verdiğim davetiye yüzünden uyarı aldım. Davetiye hakkım da süresiz olarak alındı, fake basmış, mutlu olsun şimdi. Biz de müritlere davetiye dağıtalım diye uğraşıyoruz pehhhh.
-
Sscheme bunu yazdı:
0zqur bunu yazdı:
Arkadaşlar arena-tr davetiyesi lazım.
İsteyene karşılığında turktorrent, bitturk, torrentleech, demonoid, zemunda yada depodepo.fr davetiyelerinden birini yollayabilirim.
ozquryilmaz@hotm......
-----------------------------Bu şahsiyete verdiğim davetiye yüzünden uyarı aldım. Davetiye hakkım da süresiz olarak alındı, fake basmış, mutlu olsun şimdi. Biz de müritlere davetiye dağıtalım diye uğraşıyoruz pehhhh.
-----------------------------ben iki kisiye verebildim ancak .6 ratiom var , 700 gb uploadim . simdi bir kac cocuk yapidaki arkadas yuzunden bu hesabi sildirmek olmaz , benden bu kadar . Darilmaca olmasin ...
sanada gecmis olusun ...
-
ARKADAŞLAR BANADA ARENA TR DAVETİYESİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ GÖNDERİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR
byibrahim12@gmail.com
-
byibrahim bunu yazdı:
ARKADAŞLAR BANADA ARENA TR DAVETİYESİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ GÖNDERİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR
byibrahim12@gmail.com
-----------------------------bağırma lan forumda(kim demişti la bunu)
-
arkadaşlar bana www.zamunda.net davetiyesi atarmısınız :( yılbaşına kadar bekledim yılbaşında bile üyelik açılmadı :( mail : serkan4life@gmail.com