Arena-Tr Davetiye İstek *
-
Arkadaşlar uzun zamandır arıyorum, hala bulamadım. Bu forumdaki diğer açılan konulara da artık bakılmıyor, bende yeni bi' konu açmayı uygun gördüm. Elinde olan ve paylaşabilecek olan varsa bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Edit: mail adresim bektas.sahin92@hotmail.com
-
yeni konu yerine konuyu hortlatsan daha güzel olurdu.
-
mail adresi verseydin bari
-
Bi' kaç konuyu, bi' kaç kez hortlatmıştım zaten.
-
yanlış anlama da çok bilinçli bi şekilde arena davetiyesi istemiosan eger boşver arenayı leecturk ve ya turktorent.biz davetiyesi ara. inan arenada bişi yok benim gördügüm önceden çok iyiymiş heralde.
-
Rapid kullanmaktan bıktım. Açıkcası Arena-tr'den harikalar beklemiyorum. Ama torrent sitelerinin en iyisinin Arena-tr olduğunu söylüyor hemen hemen herkes. Ki bende bayadır arıyorum, bi' ara netten uzak kaldım falan o aralar zaten elime geçme şansı hiç yoktu.
-
up up up
-
hacı bende öyle diyolar diye aradım durdum sonunda sağolsun müridlerden biri yolladı üye oldum pek bişe bulamadım istersen benim kullanıcı adı ve şifreyi verim al sen kullan istersen pm at
-
Hocam teşekkür ederim de öyle bi' yükün altına girmeyim ben. Hem şimdi şifren genel sitelerde kullandığın bi' şifredir falan biliyor olmak rahatsız eder beni teşekkür ederim tekrar.
-
benim için fark yapmaz ama sen bilirsin umarım bulursun sezoo adlı müride ulaş sağolsun sitedeki çok kişiye o verdi davetiyeyi ;)
-
GrN hocamın attığı davetiyeyle üye oldum. Teşekkür ederim herkese tekrar (: