Arena TR Davetiyesi (5 Adet)
-
bi tane buraya pasla
-
Davetiye varsa yollayabilirmisin.
ibrahim_asa@hotmail.com
-
ben birşey merak ediyorum. bu davetiyeli üyelik uygulayan torrent sitelerinin özelliği nedir ? istediğimiz herşey kat.ph de mevcut zaten. seed sıkıntısına rastlamadım bugüne kadar. peki bu sitelerin özelliği nedir kat.phden aldığı linki mi paylaşıyor napıyor ?
(ciddi ciddi merak ediyorum)
DadasAdam tarafından 17/Eki/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler ilk 5'te mail adresini paslayan 2 arkadaşa gönderdim.
Kontenjanı oldu bu arada,mail adresini davetiye geçiyorum. -
kalmadı di mi :/
-
ulan iyi ki bi soru sorduk anasını satiyim
-
BeyinAdam bunu yazdı
ben birşey merak ediyorum. bu davetiyeli üyelik uygulayan torrenet sitelerinin özelliği nedir ? istediğimiz herşey kat.ph de mevcut zaten. seed sıkıntısına rastlamadım bugüne kadar. peki bu sitelerin özelliği nedir kat.phden aldığı linki mi paylaşıyor napıyor ?
burda mesela yerli paylaşımlar oluyor,türkçe dublaj filan ararsan da burada bulabiliyorsun vs.
lakin bunun yanında bi zamunda hesabı şart :) -
yemillie bunu yazdı
En erken mail adresini gönderen Müridlere gönderildi.
kabadayi09 Gönderildi
Elixiron Gönderildi
hiasa ''' Gönderildi
murathan ve prokto 'nun mail adresleri bekleniyor5 dedik 7 yolladık,iyi akşamlar gari.
yemillie tarafından 18/Eki/13 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
yemillie bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
ben birşey merak ediyorum. bu davetiyeli üyelik uygulayan torrenet sitelerinin özelliği nedir ? istediğimiz herşey kat.ph de mevcut zaten. seed sıkıntısına rastlamadım bugüne kadar. peki bu sitelerin özelliği nedir kat.phden aldığı linki mi paylaşıyor napıyor ?
burda mesela yerli paylaşımlar oluyor,türkçe dublaj filan ararsan da burada bulabiliyorsun vs.
lakin bunun yanında bi zamunda hesabı şart :)ne anladık o zaman :) yerli filmi idm ile de indiririm ki film izleme sitelerinden. bu site daha çok cd shopların falan işine yarar o zaman. tek part, bluray olayı falan.. anladım hocam sağolasın cevap için. konuyu gizleyin de kaçakçılıkla mücadele şubesi görmesin :)
-
sağolasın hocam.