Ares Paylaş
-
Arkadaslar 3 ünüde kullandım
Bear Share nin en eskı versıyonu var bende ısteyen gonderiyim bu cok aşırı güzel
Ama Lime wire Öldü ya cok agır kalıyor ve virüslü sanırım + birde tıklıyorum Baglanıyor felan dıyor ındırmıyor o yuzden
suanda en iyisi ares ve pcyi hic ama hic kasmıyor birde cok hızlı ındırıyhor
linki isteyen olursada buyrun ; http://www.tamdepo.com/ares-regular-edition-ares-regular-edition_2340-indir-download-yukle-dosya-resimler.htm
-
Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ares kullanıyorum ilk çıkan versiyondan başladım.. İnndir.com dan indişriyorum her türlüsü mevcut ama o nu ne zaman indirsen pc de problem yaşanıyor pc yazaşlıyor kısa süre sonra reset falan gerekiyor bide virüs giriyor... Tvsiye etmem bende buraya yeni program varmı diye bakmaya geldiydim:(
-
Lime wire arese gore yavas kalsada aradıgını daha rahat buluyorsun bennim gorusum lime wire Kazaa kullanın anlarsınız :)
-
lime wire ares e göre oook daha az buluyor ben aradığımı ares te buluyorum programları bile buluyorum olmadı chat odalarına gir turkleri bul yardım al olmadı ing varsa yabancılardan da alabilirsin işte tek sorun virüs işi nasıl luyor anlamıyorum nasıl giriyor
Toplam Hit: 2768 Toplam Mesaj: 15