Aresta - Nasılsın Kadınım
-
İyi kötü yorumlarınız için teşekkürler , bundan sonraki parçamda bunları dikkate alacam :)
Daha yeniyim kendimi geliştirmeye devam , herkes anasının karnında öğrenmedi sonuçta . -
Eskiden çok fazla rap muzik dinlerdim.Sonuna kdar dinlediğimi belirterek, beğendiğimi söylemek isterim.En azından rahatsız edici bir ses tonuyla söylememişsin, sesin gayet yatkın sadece biraz duygusuz söyler gibisin, tonda inişler ve çıkışlar yok, tek düze devam ediyor.
O kısımda biraz daha yol kat edersen, bence çok iyi yerlere gelebilirsin.Ses tonunu sevdim, lirikte sana aitse 10 üzerinden 7 veriyorum.
-
Esconda bunu yazdı
Eskiden çok fazla rap muzik dinlerdim.Sonuna kdar dinlediğimi belirterek, beğendiğimi söylemek isterim.En azından rahatsız edici bir ses tonuyla söylememişsin, sesin gayet yatkın sadece biraz duygusuz söyler gibisin, tonda inişler ve çıkışlar yok, tek düze devam ediyor.
O kısımda biraz daha yol kat edersen, bence çok iyi yerlere gelebilirsin.Ses tonunu sevdim, lirikte sana aitse 10 üzerinden 7 veriyorum.
Evet bu dediğin gibi oldu biraz , bu arada lirikler elbette benim , yorumun için teşekkürler bir daha ki parçamda en çok bunu göz önünde bulunduracam :)
hurferus45 tarafından 16/Haz/13 04:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Sesin güzel söyleyiş tarzin da güzel ama aynı tarzda kalma mesele cengiz kurtoglu gibi her parçayi aynı tonda aynı tarzda söyleme başarılı olursun ilerde
-
şarkı bi yerden gidiyor ses farklı bir yerden gidiyor sanki :S
az uyumlu söyleseydin iyydi
kötü olmuş
-
Cafe de açtım mütşeriler üzerime geldi kapat şunu diye :) knk benden 1 puan bidaha çek
-
Hacı yapmayın şunu artık,bırakın küçük canfezalığı,azap hgliği..Kusura bakma gerçekler bunlar
Edit : Kafiye olsun diye saçmalamaya gerek yok.Anlatmak istediğini iyi kelimeler seçerek anlat,kendi stilini oluştur kopyala yapıştır yapma.Freebeat-mix işine girmiyorum bile.
Poet tarafından 16/Haz/13 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
mixajda sıkıntı var biraz onun dışında lirikleri daha da profesyonelleştirmeyi bende düşünüyorum , saygılar :)
hurferus45 tarafından 16/Haz/13 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Hosuma gitti gibi benim
-
la hasan süper olmuş tarsusa gelince fotoğraflarını çekiyorum bingöldeyim şimdi bayramda görüşüyoruz lan meşur olursan en azından hava atarız :D
sana birde web sitesi lazım bir ara vardı ne yaptın.
x-files tarafından 20/Haz/13 20:32 tarihinde düzenlenmiştir