folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arı Sütü Kullananlar Varmı

Arı Sütü Kullananlar Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

küçükken kullanmıştım 10 yıl falan. o sıralar kemik erimesi vardı bende. bunu kullandım düzeldi. ayrıca kemikleri irileştiriyor. boylu poslu bi adam oldum.

çok faydalıdır ancak doğru kullanım ve sürekli kullanım olduğu zaman.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HyKo bunu yazdı:
    -----------------------------
    arı poleni çok faydalı birşey. en somut olarak benim kuzenler abi kardeş paso arı poleni yediler ikiside su an 100 kilo 1.90 boyunda :D
    ben bir şey yemedim ama yine öyleyim :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazussak
    lazussak's avatar
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

Sahte bal:

Sahte bal üretiminde birkaç yöntem vardır. Arıya şeker şurubu verilmek suretiyle üretilen ballar bunlardan ilkidir. Bir diğer sahte bal çeşidinde ise arı kullanılmadan doğrudan bazı maddeler birbiriyle karıştırılarak piyasaya bal etiketiyle sürülür. Bir başka yöntem ise az miktardaki gerçek balla sahte balın karıştırılması yoluyla tüketime sunulmasıdır.

Gerçek bal zengin çiçekli bitki ortamında ekolojik koşullarda (ilaç vs.. kullanılmadan) üretilmiş baldır.

Sahte balı anlamanın yolu, biraz yavaş olsa da şekerlenme yapar, tıkır tıkır ağzınıza şeker gelir. Gerçek bal asla şekerlenmez.

hocam arılarla uğraşan (arıcı) biri olarak şunu sölemek isterim. birincisi gerçek bal kesinlikle şekerlenir. hatta ve hatta şekerlenmeyen baldan şüpheleneceksin. bunu ayırt etmenin yolu bir kaşığa bal alın ve çakmak tutun, bal karamel şekline gelip akarsa gerçektir.kararıp yanarsa ve şeker haline gelmeye başlarsa sahtedir.ikincisi arı sütü gerçektende yukarıda sayılı özelliklere hatta daha fazlasına sahip çok faydalı ve şifalı bir maddedir. yalnız onunda sahte olmaması gerekir :)

1 , 2 , 3 TIP!.. Hayır Hayır!?! 1, 2, 3 Öğretmenlik ! ehu ehuu
Toplam Hit: 6544 Toplam Mesaj: 14