ARİF V 216 - Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Mekiğin adı KML 3000, logar  yeniden hüküm sürmeye mi başladı acaba? KA-FA 1500 dü eskiden :D

Oğlunun adı Kemal o yüzdendir büyük ihtimal :)

Mobil uygulama geliştirilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_kiyatrist
    pc_kiyatrist's avatar
    Erkek

Her yeni film olayında standart üstü işler yapmaya çalışıyor ama bir türlü yüzü gülmedi bu sinema işlerinde.

- anlat + "malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyordum kamyonu" -ne diyorsun? + ne diyeceğim, siz kaçırdınız, siz anlatın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Recep İvedik'te dikkatimi çekti bundada. Renkler ve tonlamalar aşırı abartı değl mi ? Hani telefonda HDR modu açık fotoğraf çekersinizde nesnelerin köşeleri abartı siyah olur, renkler patlar vs. Bu filmde o şekilde çekilmiş izlenimi veriyor.

artık dizide bile arri alexa kullanılıyor alexa kameranın genel renk huyu bu şekilde o yüzden bir de kameranın verdiği yüksek dinamik aralık detayları ortaya çıkartıyor. 

şahsen ben sevmiyorum film dokusuna yakın görüntüler veren kameraları seviyorum sony cinealta serisi artık kıymeti bilinmeyen kameralardan :( 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

Film güzel duruyor kim bekleyecek 2018 e kadar

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

fragmandan filmin iyi olacağı belli zaten ama, 2018 ne la niye bukadar uzun bi tarihe atmışlar onu anlamadım.

hadi onuda geç 2018 de yayınlanacak bir filmin fragmanını şimdi niye çıkarıyosun vay aq.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

2018 ocak ayında çıkacak DÜn Twitter'da açıklamıştı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı

fragmandan filmin iyi olacağı belli zaten ama, 2018 ne la niye bukadar uzun bi tarihe atmışlar onu anlamadım.

hadi onuda geç 2018 de yayınlanacak bir filmin fragmanını şimdi niye çıkarıyosun vay aq.

Hocam bu çok fragman sayılmaz ilk görüş mü ne ingilizcesini unuttum oyüzden kelimenin türkçesini de unuttum.

gerçek fragman daha uzun ve yaz yada yazdan sonra gelir diye düşünüyorum.

proje görsel olarak eklemeler olacağı için sanırsam post aşaması uzun sürüyo

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

abi muhtemelen belli bir kısmı çekildi, montajlandı fragman sağlandı. gerisini çekiyorlar ya da montaj yapıyorlar.

o koca mekiği modelleyip filme dahil etmek zor iş olsa gerek.

+ olarak, çok abartı bir durum yok. zaten bilim kurgu ile taşak geçercesine türkiş stayla takılıyorlar işte :) yoksa babalar gibi modellemeyi onlarda bilir:)

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    tolgaStain bunu yazdı

Hocam bu çok fragman sayılmaz ilk görüş mü ne ingilizcesini unuttum oyüzden kelimenin türkçesini de unuttum.

gerçek fragman daha uzun ve yaz yada yazdan sonra gelir diye düşünüyorum.

proje görsel olarak eklemeler olacağı için sanırsam post aşaması uzun sürüyo

"teaser" deniliyor sanırım. bu sahneler filmde yer almayabilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

İzlenir Bu (:

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
Toplam Hit: 6740 Toplam Mesaj: 36
cem yılmaz