Arifv216

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek
    Nautilus bunu yazdı
    SENAR1ST bunu yazdı

Gorayı en az 40-50 kere izlemiş biri olarak duygu ve samimiyet açısından gora'nın gerisinde kalmış bir film. Ama bu kötü olduğunu göstermez efsane filmdi, iyiki gitmişim.

Bende G.O.R.A'cıyım. 14 yaşında ilk defa korsan cd'den bir abimiz PC'den açmıştı. 6-7 kişi sandalye çekmişti etrafına ama ben küçük olduğum için ayakta gerilerden izlemiştim bazen öndeki kafalardan dolayı ayak parmaklarımın üzerinde yükselmek zorunda kalıyordum. Hala hatırlarım film bittikten sonra uyumaya gittiğimde çok mutluydum, it gibi gülmüştüm. 

14 senedir filmin replikleri ağzımda. Fırsat buldukça yapıştırıyorum : ) Filmin her dakikası kaliteli. 

https://youtu.be/cwE4XPSaB8A?t=120 

G.O.R.A senaryo kitabınıda aldım, replikleri yeniden okudum. Bu film bana Star Wars'u merak ettirmişti sonra oturup izleyince G.O.R.A'daki göndermeleri anladım. Zaten bol bol gönderme olduğu için çok beğendim. Karate Kit, Matrix, MFÖ, ben yabancı müzik sevmiyorum gibi şeyler işte. 

Birde Zeytinburnu deri atölyesinde çalışan Japon arkadaşında internette röportajı var Cem Yılmaz'ın neden başarılı bir gözlemci olduğu röportajdan anlaşılıyor. 

Arif ve 216'nın fragmanını bile izlemedim ki film hakkında kafamda senaryo canlanması, güzel bir film izleyim diye. Gittim lakin aradığımı bulamadım, G.O.R.A'nın ayarında film beklediğim için pek gülemedim, Barış Manço sahnesi süperdi, birde 100.000TL muhabbeti : ) Ama filme asla kötü demiyorum, film gibi film. Arif ve 216'nın 120 saniyelik fragmnını 90 günde tamamlamışlardı sanırım. Bu adam işini ciddiye alan birisi. Lakin ya Cem Yılmaz'ın mizahını artık anlamıyorum yada işlediği konulardan uzak kaldım. 

Erşan Kuneri ve Opet reklamlarındaki Mayk'ın filmi hep olsun isterdim. Çok güzel tiplemelerdir. 

Evet tarafından.

Haklısın hocam bende senin gibi düşünüyorum ancak yinede hakkı yenmez yine mutlu mesut evimize gittik uyuduk :). Bu arada zeytinburnu deriatolyesindeki adamın röportajını atman mümkün mü? 

Ses gelip gidiyo Arif, sonra ara sonra ara.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

,DİKKAT SPOİLER OLABİLİR

Film çok güzeldi fakat şu Emel Sayın çoklu görme espirisini anlamadım var mıdır anlayan bir orada takıldım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı

,DİKKAT SPOİLER OLABİLİR

Film çok güzeldi fakat şu Emel Sayın çoklu görme espirisini anlamadım var mıdır anlayan bir orada takıldım :D

Rocky olayı abi

Rocky diorki 3 tane göyürorum ortadakine vur dior antrenörü.

The Beginning and The End.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

komik değil

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 5520 Toplam Mesaj: 35
cem yılmaz arifv216 ozan güven