folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Arızalı Çıkan Sıfır Telefonun Yenisini Talep Etmek

Arızalı Çıkan Sıfır Telefonun Yenisini Talep Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce n11.com aracılığıyla gm discovery aldım. aldıktan bi gün sonrada 4-5 günlüğüne İstanbul dışına çıktım. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra telefonla ilgili problemler olduğunu farkettim. Geç sarj oluyordu, şarjı çabuk bitiyordu, ısınma vardı, herhangi bi anda kamerayı açtığımda yemyeşil bi ekran çıkıyodu, son andada sarj aletini soketine taktığımda emanet gibi durmaya başladı. Cihazı İstanbula döner dönmez telpaya verdim 1 hafta oldu tamirde gözüküyor. Pazartesi öğlenleyin telpaya sıfır cihaz istediğimi belirten bi mesaj attım dönmediler hala. 

Şimdi telpadan bi yanıtmı bekleyip sonra harekete geçeyim yoksa biran önce tüketici mahkemelerine gidip şikayetmi edeyim. Ya da yapabileceğim başka bişey var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Keşke direk n11 e iade yapsaydın. Yeni yasa ile iki hafta içinde sorgusuz sualsız iade var sanırım. Emin değilim ama bilenler yazar zaten. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnternet uzerınden satılan elektronık urunler satıştan sonra 7 gun içinde direk iade edilebilir hocam. Sen telpaya vererek yanlış yapmışsın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Yazılım gücellendi ok

elektronik parça değişti ok

test edildi ok

gibi bi kağıtla cihazı geri alıcaksın hocam tamir edip yollarlar hatta test edildi sorun yok gibi bişeyde yazabilirler  servis raporuna:)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bulunduğu yerdeki kaymakamlığa gidip tüketici heyetiyle bir görüş.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

malesef aradan bi hafta geçmişti tekrar İstanbula döndüğümde. hem kutusu açılmış bi cihazı geri alırlarmıydıki o da benim aklıma takıldı.

yarın sabahtan akşama kadar dersim var. perşembe de öğleye kadar var ondan sonra eğer hala bi sonuç almamış olursam ilçemdeki tüketici mahkemelerine gidicem durum onu gösteriyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

apple den sasmicaksin hacim benim bilader 1.5 sene iphone 4s kullandi simdi batarya sorunu cikti servise yolladi adamlar yenisini yollamislar kutu ici.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

apple den sasmicaksin hacim benim bilader 1.5 sene iphone 4s kullandi simdi batarya sorunu cikti servise yolladi adamlar yenisini yollamislar kutu ici.

diğer firmalar da o kadar kâr alsa onlar da değiştiri :)

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

diğer firmalar da o kadar kâr alsa onlar da değiştiri :)

Apple telefon dagıtıyo resmen :D cogu adam kaybettım dıye yenısını alıyor amerıkada.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

bundan sonraki telefonum i phone olacak zaten inş :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Mesafeli satışlarda ne olursa olsun aç yırt kutuyu fark etmez.Ürün eline ulaştıktan sonra 7 gün içinde iade etme hakkına sahipsin.Ben çok alım yaptım o şekilde :)

zzzzzz...
Toplam Hit: 2516 Toplam Mesaj: 15