Arızalı Çıkan Sıfır Telefonun Yenisini Talep Etmek
-
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce n11.com aracılığıyla gm discovery aldım. aldıktan bi gün sonrada 4-5 günlüğüne İstanbul dışına çıktım. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra telefonla ilgili problemler olduğunu farkettim. Geç sarj oluyordu, şarjı çabuk bitiyordu, ısınma vardı, herhangi bi anda kamerayı açtığımda yemyeşil bi ekran çıkıyodu, son andada sarj aletini soketine taktığımda emanet gibi durmaya başladı. Cihazı İstanbula döner dönmez telpaya verdim 1 hafta oldu tamirde gözüküyor. Pazartesi öğlenleyin telpaya sıfır cihaz istediğimi belirten bi mesaj attım dönmediler hala.
Şimdi telpadan bi yanıtmı bekleyip sonra harekete geçeyim yoksa biran önce tüketici mahkemelerine gidip şikayetmi edeyim. Ya da yapabileceğim başka bişey var mı?
-
Keşke direk n11 e iade yapsaydın. Yeni yasa ile iki hafta içinde sorgusuz sualsız iade var sanırım. Emin değilim ama bilenler yazar zaten.
-
İnternet uzerınden satılan elektronık urunler satıştan sonra 7 gun içinde direk iade edilebilir hocam. Sen telpaya vererek yanlış yapmışsın.
-
Yazılım gücellendi ok
elektronik parça değişti ok
test edildi ok
gibi bi kağıtla cihazı geri alıcaksın hocam tamir edip yollarlar hatta test edildi sorun yok gibi bişeyde yazabilirler servis raporuna:)
-
bulunduğu yerdeki kaymakamlığa gidip tüketici heyetiyle bir görüş.
-
malesef aradan bi hafta geçmişti tekrar İstanbula döndüğümde. hem kutusu açılmış bi cihazı geri alırlarmıydıki o da benim aklıma takıldı.
yarın sabahtan akşama kadar dersim var. perşembe de öğleye kadar var ondan sonra eğer hala bi sonuç almamış olursam ilçemdeki tüketici mahkemelerine gidicem durum onu gösteriyor.
-
apple den sasmicaksin hacim benim bilader 1.5 sene iphone 4s kullandi simdi batarya sorunu cikti servise yolladi adamlar yenisini yollamislar kutu ici.
-
h2run bunu yazdı
apple den sasmicaksin hacim benim bilader 1.5 sene iphone 4s kullandi simdi batarya sorunu cikti servise yolladi adamlar yenisini yollamislar kutu ici.
diğer firmalar da o kadar kâr alsa onlar da değiştiri :)
-
noname bunu yazdıh2run bunu yazdı
diğer firmalar da o kadar kâr alsa onlar da değiştiri :)
Apple telefon dagıtıyo resmen :D cogu adam kaybettım dıye yenısını alıyor amerıkada.
-
bundan sonraki telefonum i phone olacak zaten inş :)
-
Mesafeli satışlarda ne olursa olsun aç yırt kutuyu fark etmez.Ürün eline ulaştıktan sonra 7 gün içinde iade etme hakkına sahipsin.Ben çok alım yaptım o şekilde :)